Sista delen av Häringe – Sarianne
sarianne

Sarianne

Sista delen av Häringe

Låt oss köra sista delen av Häringe också, middagsdelen. Efter vinstutdelningen så gick vi upp till våra rum och gjorde oss ordning för kvällen. Jag hade med mig tre klänningar och testade alla innan jag bestämde mig för en gammal favorit ifrån HM. Svart, svart och svart! Till det hade jag ett halsband ifrån Pilgrim.

pilgrim halsband

Alla tjejerna fick med sig en goodiebag upp på rummet med allt de kunde tänka sig behövas för att piffa upp sig inför kvällen. GA.Mas gav oss alla en varsin plattång, jag gördel lockar med den och det blev riktigt bra. Körde på Sofie också som har kort hår och fick till det!

lockar med GA.MAs plattång

Färdig för kvällen!

sariannne segerten

sarianne segersten

 

Om ni vill läsa mer om vad som händer under kvällen och natten så kika in oss de övriga som var på Häringe Slott: Aja, Deer, Nettan, Jess, Filurmamman, Jenny, Sofie, Joi och Diana. Innan jag avrundar det här inlägget så vill jag passa på att tacka alla er som kom och hängde med oss, alla bjöd på sig själva, vi skrattade mest hela tiden och alla kändes som en del av “gänget”. Ni är underbara!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.