Vinn en personligalmanacka – Sarianne
sarianne

Sarianne

Vinn en personligalmanacka

Minns ni att jag visade upp min personliga almanacka för ett tag sen?
Det är något visst med en ny almanacka tycker jag, skriva i massor av nya härliga saker som väntar en.

Vill du också vinna en personlig almanacka? Du kan tävla här eller på min instagram, du hittar mig på @sarianne.se

Här hittar du hur jag designa min egen kalender.

För att vara med och tävla svarar du på frågan “Vad har jag för foto på baksidan av min kalender”? Berätta gärna hur du skulle designa din kalender om du vann!

Följ gärna @personligalmanacka på instgram. Tävlingen avslutas söndagen den 16/8 kl 23.59. Vinnaren meddelas så fort som möjligt här på bloggen.


  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. felicia

  En fin rosa kopp med varm choklad oc olik färgade mini maschmallows pryder din baksida!
  Åh, jag skulle faktiskt göra en “mål” kalender, där jag skrivit in mål varje månad som jag skulle vilja uppnå under året, som man kan pricka av eftersom. Sedan gärna motiverande bilder till. I oktober skulle mitt mål nog vara ” ta dig till gymmet MINST 1 gång” haha! ;) Sedan skulle jag ha en bulle som motivatonsbild till! Det skulle vara en rolig kalender :)

 2. Madeleine K M W

  På baksidan har du valt en bild med en kopp som jag tror innehåller varm chocklad, toppad med mini marshmallows :)
  Det låter lite för bra för att vara sant: -designa sin egen almanacka!? :D
  Det skulle jag verkligen vilja göra inför denna innehållsrika (och stressiga) höst och vinter. Jag har en tvååring hemma, jag pluggar 100 %, håller på och tar körkort OCH väntar mitt andra barn som innebär en massa läkarbesök i tid och otid. Mycket att hålla reda på! :)
  Ha en fin dag! <3

 3. Nadia Walaf

  En mugg med varm choklad, toppad med minimarschmallows.

  Jag skulle vilja göra en personlig kalender till min son som börjar fyran på ny skola nästa vecka. Jag kan tänka mig att han skulle välja MFF och Malmö Redhawks som tema.

 4. Familjen Karlsson

  Svaret: En rosa kopp med varm choklad och marshmallows. Ser urläckert ut!

  Själv skulle jag designa min almanacka med fina bilder på familjen. Låter som en klyscha, men de är ju det finaste jag vet. Gillar på instagram!

 5. Johanna Th

  Hej!
  På baksidan har du ett foto på en kopp med varm choklad som påminner dig om en av de bästa dagarna i höstas.

  Om jag vann skulle omslaget prydas av min dotter på 3 år och hennes lillasyster som är beräknad om 4 veckor :)
  Det vore perfekt med en ny almanacka så jag kan hålla koll på bvc-tider och förskoletider (antar att den berömda amningshjärnan snart träder i kraft) ;-)
  Mvh Johanna Th

 6. Rebecka

  Jag vill vara med och tävla!
  På baksidan av almanackan skulle jag ha ett ordspråk jag tycker passar. ” Every day may not be good – but there is something good in every day.” Jag följer personligalmanacka på instagram.

 7. Sofie Altuntas

  En rosa kopp med varm choklad och marshmallows.
  Jag skulle ha en bild på mig och maken från vår underbara resa i Istanbul.
  Perfekt till högskolan i höst :)

 8. Linda, mamma till majken & arvid

  En rosa kopp med choklad i & massa
  av olika marsmallow i olika färger :)

  jag skulle pryda min framsida av goa sommarbilder på mina barn. Vi har haften toppen sommar mmen tyvärr så förlorade jag mitt jobb början av sommarn men de stoppade inte oss för att ha en toppen sommar. Sambon har varit helt underbart & stöttat mig. Så
  Nu skulle jag behöva en en kalender för alla möte mm :) håller tummarna här ♡

 9. Paola

  Varm choklad med marshmallows.

  Jag skulle ha ett foto på min pappas hemby i Italien, en vacker medeltidsby som ligger högt med böljande dalar runtom.

 10. Ann-Katrine

  En kopp varm choklad med minimashmallows har du på baksidan av din kalender.

  Min kalender skulle ha en fin sommarbild på sonen. Börjar jobba igen i höst efter att ha varit föräldraledig ett par år. En kalender skulle vara tacksamt att vinna då det kommer att vara mycket att komma ihåg med jobb, dagis mm.

 11. Emma Oller Westerberg

  Ett minne från en höstdag, en kopp varmt med marsmallows i olika färger! Ett utmärkt val ☺ Skulle jag vinna hade jag också valt ett minne att lysa upp vintermörkret med!

 12. Solan

  Hejsan, jag vill vara med! Såhär är det, min kompis fick hastigt och lustigt jobb som lärare och eleverna kommer redan på måndag! Det blir en stor omställning med daglig pendling och jag har naturligtvis ryckt in som hundvakt. Bilen som ska ta henne till jobbet började plötsligt krångla och förstår inte längre hur den ska gasa! 15 papp går reparationen på och dessutom har en av hundarna lägligt nog brutit svansen. Hon är förstås helt knäckt nu så jag skulle gärna pigga upp henne på nåt sätt – varför inte med en personlig almanacka?! Det där med träning var förresten bra – hon har bestämt sig för att gå ner i vikt och har koll på vad hon äter och gymmar 6 dagar i veckan. Om hon ska hinna med det kommer det krävas extra noggrann planering!

 13. cecilia

  Hej Sarianne!

  Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om en personlig almanacka.
  På baksidan av din almanacka har du fångat en av höstens bästa stunder!!
  Gissningsvis är det på bilden varm choklad som är pimpad med färgglada marshmallows.

  Om jag själv fick möjligheten att designa min personliga almanacka skulle jag speciellt fokusera på att få den anpassad till studier i och med att jag mot slutet av augusti ska börja livet som student. Jag skulle satsa på smidiga to do:s kolumner för att underlätta planerandet av plugget.

  I och med att jag dessutom älskar att träna vore det verkligen perfekt att kunna lägga till en ruta märkt “dagens träning” som jag såg att man kunder göra. Givetvis skulle det göra mig extra pepp att hålla igång med träningen.

  Nu håller jag tummarna för mig själv ;) / cissi

 14. Olsson Linda

  Ett favoritfoto som påminner dig om en dag i höstas ( En härlig varm choklad med grädde o små söta marsmellows)

  Har jag turen på min sida så vill jag gärna ha kort på min son och mina syskonbarn i den.

  Gärna små citat som stärker och livar upp mig som har panikångest mm.

 15. Lina-Hampus mamma

  Ja e gärna med och tävlar om en almanacka och svar på frågan är du har en kopp med varm choklad med marsholls eller hur det nu stavas.Ett minne från en mysig höstdag ,min almanacka kommer också vara lite bilder från olika somrar så man kan lätt minnas tillbaka till.Jag går inte hemefrån utan min almanacka man skriver ju allt i den om man inte har papper och penna med sig,men det är nog ändå ett måste.Förutom mobilen,nycklar mm jag har tipsat om tävlingen på min blogg och adressen till inlägget hittar du här nere.

  Önskar dig en fortsatt bra sommar

  http://mammatillhampus.blogspot.se/2015/08/tavlar.html

 16. Karolina öberg

  Jag skulle sätta en bild på min underbara familj. För att kunna njuta och se vad jag har att vara tacksam för

 17. Annica

  En kopp med varm choklad, med godsaker i.

  Min kalender skulle nog ha min favoritfärg blå och ha mitt namn och även mina barn namn på med deras födelsedagsdatum på.

 18. Sandra Petersson

  Du har ett foto på varm choklad med marschmallows. Jag som är värsta virrpannan skulle verkligen behöva en snygg almanacka att skriva ner allting i.

 19. Sanna

  Jag är givetvis med och tävlar, och hoppas på vinst då jag verkligen behöver en ny almanacka till hösten. Har GALET mycket inplanerat, och känner ett akut behov av bra planering. Annars finns nog stor risk att jag glömmer både ett och annat. ;)

  På din almanackas baksida har du en mugg med varm choklad med marshmallows. (Förmodar att det är den drycken i alla fall).

  Om jag vann skulle min almanacka allra troligast prydas av min dotter på någon bild.

  Följer deras sida på instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 20. Karin

  Du har en mugg med skummig choklad och minimarshmallows på baksidan av din kalender. En bild från en härlig sandstrand skulle nog få pryda min baksida.

 21. Mikaela

  På baksidan har jag det fina citatet “After all this time? – Always” från Harry Potter, tillsammans med en bild på en hind.
  På framsidan skulle jag ha en bakgrund som matchade i färg med baksidan samt en bild på mig och citatet “Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light”, för skolan kan vara tråkig i fel sällskap! :)

 22. Diana (La Madre)

  Vad du har eller vad jag har? Du har en bild på en kopp och marshmallows, hihi ;) Men jag har en bild, ett självporträtt när jag tittar ut genom ett fönster med solsken i ansiktet, man ser solstrålarna och ett silverörhänge som är en ängelvinge. Ser fridfullt och fint ut.

  Om jag vann så skulle jag ha något inspirerande, energiskt, vackert som får mig att vilja öppna min almanacka varje dag och planera mina dagar, träningar, kosten och målen till ett bättre jag och ett bättre liv. Antingen med underbara citat eller en bild på barnen när dom kör badhopp rätt ner i poolen, supercoola hopp med stora leenden på läpparna. :D

  Följer dom redan på Instagram och FB. ;)

 23. veronica hedlund

  Svaret är en varm oboy med mini marshallov.

  Om jag hade turen på min sida skulle jag designa den med massa underbara bilder på mina älskade barn. Så håller tummarna stenhårt.

  Kram veronica

 24. Anna Lundqvist

  Du har ett foto som du gillar. Varm choklad med marschmallows. Yummi
  Jag skulle nog ha olika bilder på familjen på framsidan och en bild på en strand på Jamaica på baksidan med texten sluta aldrig drömma. Är en dröm att få åka just dit.
  Följer redan på insta hillevianna70

 25. Elisabeth

  Det är verkligen härligt att påbörja en ny kalender! Sitta och skriva in möten, aktiviteter och andra planer. Att göra som du, och designa en kalender med egna foton skulle jag tycka var jättekul. Fina bilder på barnen och från sommarstugan vore fint att titta på i vinter!

  På baksidan av din kalender har du en underbar höstbild med smaskig varm choklad och marschmallows!

 26. Frida E

  God morgon, baksidan har du prytt av en smarrig kaffekopp som påminner om en favoritdag i höstas. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja en mindre variant men ändå mysig med foton på familjen och resor som jag har gjort för att kunna drömma mig från alla planeringar men ändå minnas att det också finns roliga planeringar inte bara saker jag “bör” göra. Ett annat plus är att jag kommer ifrån almanackan i min mobil och inte tittar på den lika ofta :D

 27. Jessica Sundberg

  En kopp varm choklad (?) toppat med grädde och minimarshmallows (MUMS!). Faktum är att jag skulle vilja att min dotter får denna almanacka. Hon börjar 5an till hösten och har fullt med läxor, simträning, dans och annat hon måste börja ha koll på. Hon skulle garanterat sätta in bilder på sin snygga mamma :-) Njae, om sanningen ska fram blir det nog bilder på henne själv i de klassiska insta-poserna som alla kids sysslar med .-)

  KRAM!

 28. Caroline Lundin

  På din baksida pryder en bild av en av dina favoritdagar från i höstas :)
  Jag är en små stressad tre barns mamma , vissa veckor är fulla av aktiviteter , någon kväll föräldramöte och mitt i allt vill jag unna mig att träna eller bara smita iväg med väninnan på me&i party och just nu har min kalender gått ut så den som används flitigt sitter hemma på köksväggen – å då måste man alltid säga när någon frågar “vad gör ni då? är du ledig torsdagkväll? ” -Eh jag måste hem o kolla kalendern blir alltid mitt svar . Uttjatat här under sommaren .
  Jag skulle därför designa min med träningsnot och den obligatoriska att göra lista . Framsidan skulle såklart pryda en härlig sommarbild på barnen och baksidan på mig & min man från en av sommarens barnfriakväll , när man klätt upp sig och känner sig vacker och dessutom känner dom där små fjärilarna i magen när man får en blick av mannen . Mannen i mitt liv.
  Må gott ! Med vänlig hälsning // Caroline

 29. Sally

  Rosa kopp med varm choklad oc olik färgade mini maschmallows
  Jag skulle sätta bilder från sommaren på min om jag vann