Personlig almanacka – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Personlig almanacka

Förra veckan fick jag hem min nya almanacka från personliga almanackan, älskar den.
Dels älskar jag den här känslan av en ny kalender som fylls på med roliga saker, min vår har varit väldigt intensiv så jag ska försöka att inte boka upp allt för mycket. Men lite grann är ju som sagt bara roligt.

Det här är framsidan fyllt med massa minnen och mina favoritkort just nu!

personlig almanacka

 

 

Insidan har jag format själv efter det som passar. Jag som älskar listor riktigt hoppar glädjeskutt över kolumnen “Veckans att göra” och “veckans lista”. Jag har även lagt in dagens träning under varje dag, målet är dock inte träning varje dag kan jag säga redan nu :)

personlig almanacka

almanacka med foton

 

Baksidan är även där ett foto som jag gillar, påminner mig om en favoritdag i höstas. På insidan av kalendern har jag även lagt till första verserna på en av de låtar vi hade i kyrkan när vi gifte oss. En låt som jag älskar!

almanacka designa själv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons