Flätor på barnen – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Flätor på barnen

En av mina bloggkollegor Jennybenny visade en video när hon gör sin fläta i luggen, ur snygg. Jag har aldrig riktigt fått till varken en inbakad fläta eller något rolig frisyr överhuvudtaget men efter att jag kollade hennes video så fick jag till det rätt bra.

Efter någon vecka med övning flätar jag barnens hår typ jämt!

inbakad fläta barn

fläta barn

fläta i lugg

Hårsnoddarna jag använder är elastiska, trasslar inte in sig i håret (gör det alltid för mig när jag friserar) och nöter inte på håret. Perfekta när man vill göra en fläta i till exempel luggen och ha en snodd som döljer sig bra.

skonsamma hårsnoddar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons