Sarianne

Tipspromenad till midsommar

Midsommar förknippar jag med barndom, en dag för barnen där de står i fokus tillsammans med god musik och umgänge med nära och kära. Senaste åren har vi firat midsommar på landet där firande ordnas gemensamt för de boende i området. Det är dans kring stången, pilkastävling, slå ner en spik på minst slag tävling, lotter och sen får alla barn en godispåse. Ett områden ordnar med fika som man kan få köpa också.

När vi kommer tillbaka till vår stuga igen brukar vi ordna med några lekar, en tipspromenad är ett roligt alternativ tycker jag. Det brukar vara en del barn under midsommar så att göra ett par frågor som passar efter åldern ger både ett roligt moment och rörelse mellan midsommartårtan och glassen.

Du kan skriva ut den här tipspromenaden som jag har gjort samt en talong.

tipspromenad för barn

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosa

    Tack snälla du för tipspromenadfrågorna. Fina bilder o lagom kluriga för barn i förskoleåldern. Jag tänker använda dem på min förskola. Ha en skön sommar.