Matematik i förskolan – Sarianne
sarianne

Sarianne

Matematik i förskolan

Den här aktiviteten brukar vara väldigt populär och även finmotoriken får sig här lite träning genom att trä på pärlorna.

matematik i förskolan

matematik i förskolan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emily

    Hej Sarianne! Jag brukade följa din blogg förut, men så blev vi utan dator i höstas och hur jag kunde glömma bort vet jag inte, men är glad jag hittat tillbaka! du lyfter verkligen fram allt det jag gillar bäst: barnen, familjen och jobbet på förskola: jag tycker att du är toppen-:)!

  2. Rosa

    Stort tack till dig för att du delar med dig av alla dina fina idéer. Jag arbetar som förskollärare och är glad för lite nya tips då och då. Ha det toppen!