Armband med telefonnummer – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Armband med telefonnummer

Jag har skaffat världens smartaste armband till tjejerna inför sommaren, ett pärlarmband med mitt telefonnummer på. Även om båda kan numret så tänker jag att hjärnan inte tänker helt klart om det skulle inträffa något därför känns det bra att ha ett varsitt band på dem när vi åker iväg.

Armbanden säljs via ForLife som säljer produkter till förmån för canserforskningen, de har samlat in över 100.000:-. Jag tycker det är en viktig sak att bidra med, om man har möjlighet. Tyvärr funkar det inte att bidra till alla hjälporganisationer jag väljer ett par olika som jag ger regelbundet till.

armband med telefonummer

smarta saker för små barn

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons