Bloggresa med Loppi till Göteborg – Sarianne
sarianne

Sarianne

Bloggresa med Loppi till Göteborg

Nu sitter jag på bussen hem, eller bastun snarare, vad är det med bussar och att alltid ha för varmt eller för kall?

Jag har haft ett galet härligt dygn i Göteborg, det slår det mesta. positiva människor, nya möten, god mat, drinkar, Alcazar och skönaste hotellsängarna. Men som man säger borta bra men hemma bäst.

Kom fram med tåget igår 15 minuter innan välkomstdrinken skulle starta och eftersom jag inte hade något vidare koll på vart hotellet låg så hade jag förbokat en taxi hemifrån. Höll på att få skämmas ihjäl faktiskt!

scandic europa

 

Ser ni huset bakom mitt huvud? På bilden står jag alltså uppe på mitt hotellrum, bakom huset precis hoppade jag på taxin, den tog utan att överdriva mindre än 30 sekunder. Kortaste taxiresan någonsin och förmodligen också den mest välbetalda för taxichauffören. 126 pix för 20 sekunder, bra deal!

På några få minuter fixade jag iordning mig och böt om och gick ner till de andra bloggarna, sånt gäng!

Rummet var stort och nyrenoverat, sängarna gudomliga och utsikten från mitt rum fick mig att andas Göteborg även när jag var på rummet.

scandic europa

 

I det rummet jag bodde i fanns extrabäddar som man enkelt kunde fälla ner, rekat och klart för när jag ska tillbaka med familjen nästa gång tänker jag. Göteborg minst en gång per år hos oss.

scandic europa

 

scandic europa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.