LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa – Sarianne
sarianne

Sarianne

LOPPIblogbag Skönhet & Hälsa

Förra blogbagen ifrån Loppi jag fick hem skrev jag var den bästa hittills, den här jag fick för ett tag sen slår den med hästlängder. Produkter ifrån RFSU, trosa ifrån Pierre Roberts (världens skönaste trosor), riskakor med choklad från Friggs, hudvårdsprodukt ifrån Bio-Oil och mascara ifrån Yves Rocher.

sköna trosor

 

Jag blev lite påskinspirerad och beställde hem ett par gula trosor för den rabattkoden jag fick. Pierre Roberts kan göra dem skönaste trosorna, älskar dem. En annan positiv överraskning var mascaran ifrån Yves Rocher, jag har testat den både till vardags och fest och den funkar lika bra till både. En ny favorit!

Miniriskakorna ifrån Friggs är otroligt söta i miniformat, gick hem hos tonåringen. Friggs hade även med den senaste nyheten TE+ Solljus framtaget för att bidra med ett tillskott av D-vitamin.

Bio-Oil har jag kommit i kontakt med föreut, en hudvårdsprodukt för som hjälper till att göra bland annat ärr och bristningar mindre framträdande. Efter att ha spelat fotboll halva mitt liv har jag ett antal ärr på knäna bland annat som jag nu tänkt se hur resultatet blir. RFSU hjälper till att skapa balans i nedre regionen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.