Sarianne

Mer om 35årsfesten

Vi åt och fikade och kort därefter började många att droppa av, de som höll sig kvar gjorde det inte bara en eller två timmar utan till klockan fem på morgonen. Det går inte ens att beskriva hur roligt vi hade, trots att vi blev så få kvar men vi skrattade hysteriskt och tiden flög iväg.

Jag hade ordnat med ett singtrix jag är verkligen ingen sångfågel men sjunger gärna hellre än bra speciellt då det kommer till schlager, mina två svägerskor är precis tvärtom de sätter varenda ton. Men det bästa med Singtrix är att man akn lägga till effekter som omvandlar din röst, du kan altså sjunga utan att skämmas – hur bra!? Vi höll på i tre timmar och tiden gick hur fort som helst, allt i från ballader, hits och schlager. Mitt bästa tips om du ska ha fest hemma om man vill att det ska hända något extra.

singtrix

 

Singtrix var dessutom väldigt enkelt att både koppla ihop och sen börja köra med vilket är en förutsättning för mig som inte kan något om teknik.

35års fest

Rosa godis!

35årsfest

35årsfest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.