Kvällslek – Sarianne
sarianne

Sarianne

Kvällslek

Den förkylda damen börjar återgå till sin normala dagsform vilket innebär tillbaka från skolan imorgon. Jag har hållt mig borta ifrån vab de här dagarna då mannen fått vara hemma och sköta barn och markservice, skulle kunna välja mig vid det här med att maten står på bordet när man kommer hem.

Hos oss är det i princip alltid jag som är hemma först medan mannen alltid är hemma längst på morgnarna och sköter den biten.

Imorgon är inget undantag, jag hinner precis väcka dem innan jag tassar hemifrån och hinner få med mig en liten varm morgonkram som en bra start på dagen.

playmobil

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.