Vilka är dina bästa minnen ifrån 2014? – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Vilka är dina bästa minnen ifrån 2014?

Igår satt jag och blickade tillbaka på massa bilder som jag tagit genom året, det är lite märkligt det här att vissa saker glömmer man bort lite och blir påmind direkt när man ser en bild. Tillbaka kommer både röster, dofter och känslan av att se en bild.

Mitt 2014 har precis som tidigare år passerat väldigt snabbt, nya minnen, nya bekantskaper och även en del tråkigheter sista halvåret har mest bestått av sjukdomar och brutna fingrar. Jag hoppas nu att 2015 ger familjen mer bättre hälsa, mer nya minnen och nya bekantskaper.

Jag börjar 2015 genom att påbörja en ny tjänst på en annan förskola i småstaden vilket ska bli spännande. Vi vuxna i familjen kommer att unna oss en resa till New York och sedan åker vi hela familjen på en veckas semester till Grekland.

Under året har jag haft väldigt många roligare saker tack vara bloggen, flera nya vänner genom att använda ett socialt nätverk är det inte fantastiskt? Det finns mycket närkärlek också inte bara näthat! En av de roliga sakerna bloggen har medfört är att jag bloggar på min favorit portal Loppi som toppbloggare. På Loppi finns det massa kärlek och kvinnorna bakom företaget och dess anställda är mån om varenda liten individ här. Mer nätkärlek med andra ord! Vi toppbloggare blev tidigt på året bjudna en fantastisk kväll hos Loppi tidigt 2014.

loppi toppbloggare

 

Kickoff med me&i när vi var bloggvänner här med Matilda Milano och Sojka.

bloggträff

Super mysig bloggmys som Bullermamman bjöd in till där vi blev ordentligt bortskämda med båda behandlingar, skatt och goodies.

bloggträff

Deer bjöd in till en bloggmiddag som slutade med en festnatt med så där lite lagom huvudvärk dagen efter :)

deers bloggmiddag

Sommaren var ju helt fantastisk, stekande värma, många lata dagar vid badet, sköna semesterdagar, fotbolls VM, bad och sol på landet och spontana kvällar med kompisar. Vi spenderade en del av semester på bilsemester i Tyskland och Frankrike, ett riktigt äventyr för oss alla stor som liten!

bada

utomhus bio söderköping

fotbolls vm

parken zoo

bila i europa med barn

Mysiga och härliga middagar och fikastunder med vänner och familj!

lingonfabriken

varm oboy

enjoy norrköping

Hemma har vi bjudits på shower i form av teatrar och musik, Halloween har firats och både stor och liten och varit iväg på maskerader på olika håll.

blogg

halloween enkel utklädnad

maskerad smurf

maskerad enkelt utklädnad

Fest med vänner och dans inpå småtimmarna, 30 plus är det nya 20 säger dem och jag kan bara hålla med. Skillnaden är att billigt vin är utbytt mot bubbel i glasen och tröttheten faller snabbare inpå. Inför 2015 fyller jag 35 och jag är lite i startgroparna på att fundera över vilken typ av fest jag ska bjuda in till. Hemmafest, bubbel och glädje! Kan bli en riktigt härlig kväll, ser fram emot det!

IMG_1144

Jag har alltid varit som person att jag tar på mig väldigt mycket, är vi ett kompisgäng som ska ut och äta är det jag som kollar upp restaurang och bokar bord, är vi ett annat gäng som ska iväg på weekend är det jag som fixar och ordnar med allt. Ska barnen ha nya vinterkläder är det jag som fixar, behövs det klassföräldrar är det jag som räcker upp handen. När det blir en förväntan över att vara den som ska ordna saker för att det ska ske behövs en förändring. Jag har egentligen inga nyårslöften inför 2015 utan snarare en tanke om att inte ta på mig allt.

Vi spenderade helt fantastiska dagar i London, shopping och finaste bröllopet som jag aldrig kommer glömma!

london

england bröllop

Vi har tagit mysiga utflykter och tagit in på ett och annat hotell. Pysslat en massa

scandic nyköping

pyssla med barn

påskpyssel

Året avslutas med jul och allt pyssel som hör till det och tid tillsammans med närmsta familjen. Idag väntar årets sista dag, jag har tagit mig en rask morgonpromenad (bambi på hal is), tittat genom sista avsnittet av serien Betrayal, tagit mig en lång dusch och ska damma av hemmet lite snabbt innan vi förbereder inför lite god mat, tid med familjen och blickar fram emot 2015.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons