Vi är Segerstens – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Vi är Segerstens

Nu under julledigheten har jag tagit mig tiden att gå igenom den stora högen vi slängde ihop när det var dags för att renovera gamla trappen, eller ta bort den snarare. Hittade bland annat en massa kort, bland annat det här som är ett av mina favoritkort på oss som familj!

Den här bilden representerar lite hur vi är, fyra olika personligheter. Familjens clown redan som baby och har fortsatt med det genom åren som gått och något inom mig säger att hon alltid kommer vara det. Oblyg, rolig, drivande och envis som synden. Vår andra dotter en blyg, reserverad men samtidigt utåtriktad när hon känner sig trygg med ett hjärta av guld.

Älskar vår familj!

sarianne segersten

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons