Twinsy – bra bokklubb – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Twinsy – bra bokklubb

De här lediga dagarna nu efter jul har verkligen varit så lugna och sköna. Alla har pysslat med sitt i varsitt hörn och andra tider har vi suttit i en klump och knåpat med allt möjligt. Igår satt barnen och byggde ihop lego mellan 12-18, två stora paket som Julia fick i julklapp sattes ihop och sen lek därefter.

Det var lite som att jag var tvungen att kolla dem ibland för det fanns inte en tillstymmelse till tjuvnyp eller ret bland skatterna igår. Hur härligt är det inte!

Efter att de lekt färdigt med legot tog vi fram en annan av Julias julklappar en bok ifrån en bokklubb vi gav henne i julklapp. Twinsy är en bokklubb för barn i lågstadiet som vill läsa bra, roliga och spännande böcker. Var tredje vecka kommer Julia få hem en bok, igår läste vi den första boken Isa & Bea

För mig är det jätteviktigt att barnen gillar att läsa då jag vet hur mycket positivt det för med sig så att vara med i en bokklubb där det spännande momentet att vänta in paket i brevlådan är en super idé för att öka glädjen kring böcker känner jag. Den här första boken vi fick hem tyckte Julia var hur bra so helst, vi läste ut hela igår, först läste jag halva och sen läste storasyster resten som godnattsaga. Julia läser inte riktigt själv än, ljudar och kan få fram många ord men inte riktigt så hon läser böcker. Jag tycker att Isa & Bea passar väldigt bra som högläsningsbok nu när barnen börjar bli lite större, den var lite så där tokrolig och händelser skedde som väckte både frågor och uppspärrade ögon.

Jag gillar böcker som har ett budskap där man kan prata kring vardagliga upplevelser med hjälp av boken, hur man är som en kompis och vad man egentligen får och inte får göra mot en vän. Bea och Isa bjuder mycket på det här och vi ser fram emot att se om vi får fler böcker med dessa två filurer hem.

Här kan du få det första välkomstpaketet utan kostnad. Genom att använda erbjudandet betalar du inte ens porto för ditt första paket.
IMG_0921.JPG

IMG_1106.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons