Månadens testagram – Sarianne
sarianne

Sarianne

Månadens testagram

För ett tag sen fick jag hem månadens testagram för en sån som mig som gillar att testa nya saker är ju det här rena himmelriket. Jag hade sett boxen som hastigast i mitt instagram flöde så hade inga egentliga förväntningar. Fick hem min låda och det var verkligen långt över vad jag hade förväntat mig.

En box med nio full size produkter.

testagram november

Kul grej tänker jag och boxen kostar endast 59:- ni ser ju innehållet och kan räkna ut ganska snabbt att värdet är långt över det.

Annas pepparkakor slank ner innan jag hann plocka upp allt (typ) har några pepparkaksgalningar här hemma. Sen fick jag faktiskt hem en världsnyhet nämligen miljömärkta värmeljus från Claes Ohlssons jag tänder verkligen massor av värmeljus varje säsong och det känns genast mycket bättre att slippa slänga så mycket aluminium varje år ifrån resterna som blir kvar av ljuset. Lantchips som också slank ner redan första kvällen, tunna perfekt saltade och riktigt riktigt goda. Storleken på påsen var också bra, precis lagom. Lindt mjölkkulor mums, mums, mums!

Mörsjö Deli hade med en förpackning med tunnbrödschips (Jag gjorde egna i samband med en tjejfest förra året och de är verkligen jättegott) precis min smak med lätt smak av salt. Nivea Deo fick åka direkt in i Elins badrumsskåp och hon använder den flitigt och doftar gott på samma gång :)

Superfruit naturlig och ekologisk snacksblandning, perfekta mellanmålet på språng. Schweppes mix enkel drinkmix att göra godaste Strawberry daiquiri i min mening godaste drinken. Sist men inte minst Santa Maria glöggkrydda perfekt så här i juletider!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.