Julstädning och två vinnare – Sarianne
sarianne

Sarianne

Julstädning och två vinnare

Jag vaknade tidigt imorse och somnade sent, ingen bra kombo men har redan hunnit putsa upp tvättstugan från golv till tak och den nya groventrén som för övrigt är helt klar. Jag beställde en lampa igår från Ellos, via Loppi Shoppingclub, klickade hem lite annat också då mellandagsrean dragit igång där. Julgardiner bland annat, med expresspaket så hinner paketet fram tills imorgon, lite sista minuten så där – precis så som jag jobbar!

Har ni inte varit inne på shoppingcluben innan så gör det, du får poäng för det du köper som du sedan kan byta ut på presentkort, jag fick ihop flera poäng på mitt köp igår såg jag.

industri taklampa

Cage taklampa

Ett par vinnare kan vara en bra start på morgonen att presentera också. Vi har tävlingen där du kunnat vinna ett lyxigt tvålsett ifrån Kerstin Florian. Grattis säger jag till emma rudbeck.

Ännu en vinnare som vinner det härliga xmas kittet ifrån Burt´s Bees är Hilda. 

Maila mig era adresser samt mobilnummer (för sms-avisering) så kommer ett varsitt paket till er inom kort. Nya vinnare utses efter 48 timmar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.