Söndag, julfirande och val inför högstadiet – Sarianne
sarianne

Sarianne

Söndag, julfirande och val inför högstadiet

Hjälp!

Äldsta ungen i huset börjar högstadiet i augusti, lång tid kan tyckas men jag vet ju samtidigt hur snabbt tiden går. Innan jullovet fick vi hem papper med valblanketter som ska göras. Ett språk ska väljas och en profil, vi har bestämt oss för att inte påverka alls utan hon får göra valet med hjälp av stöttning. Just nu verkar det vara spanska eller tyska som språk och som profil idrott och hälsa eller vetenskaparna. Känner på mig att det kommer bli fler vändor innan vi är klara.

Jag ska slå in de sista klapparna idag. Det tillkommer nya hela tiden fast jag egentligen var klar för länge sen. Vi ska även iväg till svärmor med lite julklappar och umgås. Jag har även ett mål och det är att hitta en ny lampa till taket i nya hallen och en ny väska till mig själv.

Julia mår något bättre, hon blir pigg av alvedon nu iallafall och då är det en jäkla skillnad mellan varven.

rosa klänning barn

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.