Roligt med frukt – Sarianne
sarianne

Sarianne

Roligt med frukt

Julia är fortfarande dålig och har inte fått i sig mycket sista dagarna, så jag åkte iväg och handlade lite frukt imorse som hon önskade och även lite ingredienser till pepparkakshus. Fanns däremot inget färdigt peppearkakshus och göra eget känns inte som ett alternativ för min del :)

För att festa till det hela (ungen gillar allt som har med alla högtider att göra) ordna jag ett par tomat med marschmallows både stora och minivarianten, jordgubbe, banan och smält choklad. De slank ner i ett nafs så gjorde även ett par snögubbar med bananskivor, äpplen och återigen smält choklad samt salta pinnar. Även de slank ner!

frukt med julmotiv

roligt med frukt

locka barn att äta frukt

frukt till barn

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.