Alvedon och hoppande kaniner! – Sarianne
sarianne

Sarianne

Alvedon och hoppande kaniner!

Vab för mig idag, Julia är sjuk, väldigt sjuk. Hon har legat i sängen hela dan, vaknat till några gånger och ätit en isglas och lite soppa annars har hon legat hela dan. Hon ligger alltid och pratar för sig själv när hon får feber och idag har det handlat om hoppande kaniner vid flera tillfällen.

“Oj, oj vad ni hoppar”!

Något piggare nu efter åtta och har haft energi på kvällen, hon ligger fortfarande vaken och tittar på tv, jag har precis slagit ner baken vid köksön efter stora städardagen eller städkvällen. Jag och Elin har gått igenom undervåningen, slagit in julklappar och haft mysigt.

Imorgon ska vi försöka få upp hyllor i matkällaren, planera garderob och få ihop ett pepparkakshus. Ny dag, nya saker att göra. Jag har semester nu ett par dagar och jobbar en dag till på mitt nuvarande jobb innan det blir ledighet över nyår och sen nya utmaningar.

söderköping

Önskar nu att det skulle komma lite snö till jul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.