Magnetsröntgen, sjuka barn och bästa nyheten! – Sarianne
sarianne

Sarianne

Magnetsröntgen, sjuka barn och bästa nyheten!

Började dagen med att beta av mina utvecklingssamtal på jobbet för att sen ta mig in till Vrinnevi och göra en magnetröntgen. Vilken upplevelse!

Jag lider lite allmänt av skräck för trånga utrymmen och när de spände fast den hjälmliknande föremålet ville jag bara fly, men pinade mig igenom det hela, en timme låg jag i maskinen som knakade och vrålade för sig själv. Innan jag hoppade in i röntgen fick jag välja vilken skiva jag skulle lyssna på, fick känslan av att skivorna inte uppdaterats senaste åren dansbands best off, Barry White, Elvis, Lill-Babs :) Hittade till slut en Super Ballads Hits som hjälpte mig igenom det hela.

magnetröntgen upplevelser

 

Från det ena till det andra, skickat iväg vinster och saker som blivit sålda varvat med att köra fler utvecklingssamtal på jobbet. Mitt under det sista ringde de ifrån Julias skola, hon satt där med ont i halsen och febrig. När vi kom hem var jättevarm och somnade direkt. Hennes första skolavslutning idag som hon var så ledsen över att missa. Magnus hann hem i tid för att avlösa mig så jag kunde ta mig ner till kyrkan för att se Elin sjunga in julen. Jag älskar de här avslutningarna, flera klasser som sjunger så taket bokstavligen lyfter.

Lagom till att vi kom hem vaknade Julia till, de få gånger hon är stilla är när hon har hög feber, annars är det liv i luckan från morgon till kväll. Vi spelade ett parti med Shut the box, hon har pratat länge om det spelet ifrån skolan så vi slog slag i saken och beställde hem ett. Ett roligt matematikspel som på ett roligt sätt tränar både taluppfattning och strategi. Bra kombination säger den yrkesskadade mamman. Lab4kids har mängder av roliga saker för vetgiriga barn och för vuxna kan tilläggas. För mig fullkomligt kliar det i fingrarna och fastnar för massor av saker so skulle användas både hemma och på jobbet. Det var faktiskt ett par saker till förutom det här spelet som kom hem till oss, ska försöka visa er mer imorgon. Jag är typ extas och jag är 34 så gissar att barnen kommer löpa amok imorgon när jag plockar fram sakerna :)

matematiskt spel

Idag när jag kom hem och landade, snarare kraschade i soffan efter en hektisk vecka, magnetröntgen och sjuk Julia så slökollade jag telefonen, det vanlig facebook instagram och mailen. Gissa om jag blev helt överlycklig över ett mail i inkorgen, mailet slutade i segerdans här hemma i vardagsrummet medan två väldigt förvånade barn tittade på sin mamma. Kika in på instagram @sarianne.se om du vill se segerdansen så berättar jag mer imorgon om den otroligt roliga nyheten!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.