Tävling med Kerstin Florian – Sarianne
sarianne

Sarianne

Tävling med Kerstin Florian

Idag startar jag upp en tävling i samarbete med Kerstin Florian. Den perfekta gå-bort-gåvan, jag tänker direkt på ge bort en härlig förpackning väldoftande tvål till nyårsbjudningen, roligt att inte komma med den sedvanliga blomman eller vinflaskan. De vackra tvålarna är gjorda med Italiensk olivolja, sheasmör och naturlig palmolja med tillsatt Neroliolja som har en helt underbar och upplyftande doft.

 • Neroli Soap – fyra stycken tvålar
 • Deluxe gift box

preentförpackning tvål

Tävlingen avslutas torsdagen den 18/12 kl 23.59.
Vinnaren får sedan vara snabb på att maila mig adressen så förpackningen hinner fram innan jul. För att vara med och tävla lämnar du en kommentar där du svarar på frågan:

 1. Hur många tvålar innehåller förpackningen? Berätta även gärna vilket din bästa gå-bort-present är!

  Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra H

  Svar = 4 st

  Jag är så tråkig att jag ger blommor. Uppskattar det så mycket själv. Däremot byer jag ut butikens omslagspapper till nåt fräschare.

 2. Sanna

  Svar: 4 stycken tvålar.

  Min bästa gå-bort-present är presentkorgar. Det går att variera i oändlighet både med personliga saker man själv gjort eller saker man köpt i butik. Gärna personligt anpassade exempelvis skönhet till tjejkompisen, kaffe/te och liknade till mina föräldrar osv.

  Kram Sanna

 3. Cissi J

  Hej
  Det är 4 st. Min klassiska gå bort present är en blomma. Idag var jag o fika hos en kompis o det blev en röd typ våreld o sen var det glitter på.
  Kram

 4. Elisabet

  Fyra tvålar innehåller förpackningen.

  Jag tycker att gå-bort-presenter lätt kan bli kravfyllda måsten då man är bjuden på middag. Däremot kan jag i alla möjligt sammanhang dela mig av något jag gjort själv och då gärna ett bröd, sylt eller marmelad. Det finns alltid nåt hemma och det uppskattas både av mig och av den som får det.

 5. Susanne

  Nu i jultider till nära vänner, brukar jag göra en liten korg.
  Innehållet är efter vad de är intresserade av, man det innehåller
  alltid någon tidning och mörk choklad.

 6. Elin Jönsson

  Svar: 4 tvålar
  Min bästa gå-bort-pressent är en egenbunden blomsterbukett. Nu i jultider älskar jag kombinationer med röda rosor och grenar från enebuske och hampasnöre som bindning. Annars är klassikern fin choklad alltid uppskattat hos godisgrisar som mig.

 7. Veronica

  Det är fyra tvålar i tvålasken.

  Jag gillar att ge bort små korgar med något gott i. Beroende på vem som ska ha den kan det slinka ner ett gott te/kaffe, något hembakat, ett mysigt doftljus eller varför inte en bok om värdinnan/värden gillar att läsa :)

 8. Matilda Pettersson

  Är med! :)

  Svar: 4 tvålar.

  Min bästa gå bortspresent är något hembakat i en fin cellofanpåse :) Eller ja, typ vad som helst blir ju fint i cellofan! :) Varför inte tvål? Lite cellofan kring dessa mumsiga tvålar och den fina asken tex och det blir en än mer perfekt gåva att ge bort. Jag skulle vilja ge dem till mamma när vi ska dit på julafton (dessutom hennes födelsedag).

  Kram Matilda

 9. Linn Kettle

  Förpackningen innehåller 4 tvålar. Skulle vara perfekt present till värdinnan till nyårsfesten :). Mitt tips på gå-bort-present är: att lägga sitt favoritrecept tillsammans med alla ingredienser till, i en fint inslagen korg.

 10. Sara A

  Förpackningen innehåller 4 stycken tvålar!
  Jag brukar ta med mig eget godis eller kakor, något gott hembakat helt iallafall, gärna i någon fin burk eller cellofanpåsar! :)

 11. Maja

  Innehåller 4 st tvålar.
  Bästa presenten ska vara skapad av mig själv så som en personlig kalender eller varför inte en ljuslykta som man har fixat själv! Det går alltid med blommor i juletider är kransar som är fina att ge bort!

 12. Lena Block

  Förpackningen innehåller 4 tvålar.
  Jag gillar att ge bort hembakat eftersom att det är mycket omtyckt och man kan se att jag har lagt ner omsorg i bakverket.

 13. Johanna E

  Svar: 4 st tvålar.
  Jag brukar ta med mig något min mamma har stickat. Hon är fantastiskt duktig och alla brukar bli så glada för ett par tofflor eller handledvärmare. Skulle jag sticka själv skulle det inte bli lika uppskattat dock haha.

  Kram

 14. Malin Svensk Björck

  Förpackningen innehåller 4 st tvålar.

  Mina bästa gå bort presenter är sånt vi gör /bakar själv.
  Till jul brukar vi ge bort hemkokad blåbärsglögg eller rabarber glögg.
  Amerikanska pepparkakor, saffransbiscotti,glöggbollar, dumlemunsbitar, snickersbollar, mini pepparkakscupcakes och ibland nån hemgjord julgrupp.
  Övriga året blir det saft, bullskorpor, morotsmarmelad, äpple/kanel marmelad, äppelkaka och lite annat vi hittar på.
  Väldigt uppskattat!
  Ha en fin vecka!
  Mvh Malin Svensk Björck

 15. Hedvig

  Förpackningen innehåller 4 tvålar.
  Min bästa gå-bort-present är hembakat som man slagit in snyggt eller blommor men framförallt ett riktigt gott humör! :)

  Idag är det bara sju dagar kvar till jul, med lite tur kan det bli riktigt kul! :)

 16. Erika

  Fyra stycken :)
  Jag virkar, bakar och syltar själv så brukar alltid ha något egengjort på lager. Nu senast blev det Sharonmarmelad tillsammans med lavendelknäcke och en bit köpt brie. Mycket uppskattat :)

 17. ingela25
  ingela25

  förpackningen innehåller 4 st tvålar.
  Jag brukar göra något eget godis, nu i juletider hittar jag på något nytt och sen lite knäck, och choklad kola. Men en blombukett är min nästa favorit när jag inte hinner med.

 18. Emelie Modig

  4 st tvålar. Så här i juletider om man är bortbjuden på middag exempelvis så brukar jag ta med mig hembakat julgodis. Brukar gå hem hos alla i familjen särskilt barnen:) håller tummarna för att vinna!

 19. emma rudbeck

  Hej
  Det är 4 st tvålar i förpackningen.
  Vi brukar oftast ge korgar med lite varierat innehåll – några tvålar, en flaska vin, någon fin duchcreme o bodylotion, doftljus m m det går att plocka ihop hur mycket som helst.
  mvh emma

 20. Joanna

  Förpackningen innehåller 4 tvålar!
  Min bästa gåbortpresent är antingen hemmalagad flädersaft som jag gör väldigt mycket av under sommaren, eller en flaska rödvin. Tråkigt kanske, men alltid uppskattat =)

 21. Anna

  Svar: förpackningen innehåller fyra stycken tvålar

  Bästa gå bort presenten är ett bra humör för då blir tillställningen bra.
  Men annars gillar jag att ge bort blommor. Till far och morföräldrar är ett pyssel som sonen har gjort mest uppskattat

 22. Jessica Sundberg

  4 st.

  En vinflaska är vår standard. Det går alltid hem. Gärna en lite finare som värdparet kanske inte i vanliga fall brukar unna sig. Annars är jag en sucker för choklad och ger därmed gärna bort det till andra som jag också hoppas har samma begär som jag :-)

 23. Elga Holm

  Fyra tvålar.
  Jag tar gärna med mig klassiskt som blommor, choklad och vin. Det är alltid uppskattat och försätter inte värd och värdinna i någon bryd situation. Är det väldigt nära vänner så blir det något personligt istället.

 24. Johanna

  Hej!
  Förpackningen innehåller 4 stycken tvålar. Min bästa gå-bort-present är hemgjort godis, nu i juletider lite smörkola som jag slagit in bitar i papper och sedan lite cellofan runt så man ser vad man får. Gott & lite lyxigt när det är hemgjort!

  / Johanna

 25. Linda S

  Den innehåller 4 st tvålar. Min bästa gå-bort-present såhär i juletider är en burk med hemgjorda saffransskorpor. Det går alltid hem.

 26. Jessica

  Förpackningen innehåller 4 st tvålar.
  Jag älskar att skapa och då framförallt med hjälp av blommor. Det är alltid uppskattat och jag gillar att göra dekorationer som håller lite längre än en bukett. Lite krukväxter som man sen kan sätta ut i rabatten/balkonglådan eller varför i te en dekoration med ljus i.