Tävling Burt´s Bees Xmas kit – Sarianne
sarianne

Sarianne

Tävling Burt´s Bees Xmas kit

Idag startar jag upp en tävling där du kan vinna ett kit ifrån Burt´s Bees (värde ca 450) bara asken i plåt är fantastisk och i ligger fem produkter.

 • Burt´s Bees coconut Foot cream, doftar ljuvligt.
 • Burt´s Bees beewax lip balm, min absoluta favorit vad det gäller läppbalsam.
 • Burt´s Bees Almond & milk Hand cream
 • Burt´s Bees Lemon butter cuticlle cream
 • Burt´s Bees Hand salve.

Burt’s Bees producerar naturliga skönhets- och egenvårdsprodukter för hela kroppen, fria från sulfater, parabener och andra konserveringsmedel. Produkterna är certifierade av Natural ProductsAssociation, en organisation som Burt’s Bees arbetar aktivt med mot en grönare värld och en global naturlig standard.

För att vara med och tävla lämnar du en kommentar där du svarar på det nedan. Tävlingen avslutas tors 18/12 kl 23.29 vinnaren presenteras dagen efter, vill du hinna få hem produkterna innan jul så håll koll på om du är vinnaren så du snabbt kan skicka adressen till mig.

 • Vilken är din favorit produkt hos Burt´s Bees?
 • Berätta gärna även vem som skulle få det här härliga kittet, du eller en gåva till någon?

  burt´s bees
  burt´s bees

 • IMG_0512
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hilda

  Min favoritprodukt är faktiskt det läppbalsam som ligger i kittet, älskar’t. Sen är det ju även naturligt!
  Jag tävlar för att ge min mamma som förtjänas att rå om och dessutom älskar hon krämer av alla dess slag

 2. Paola Allegrini

  Burt’s Bees’ Shea Butter Hand Repair Creme är den absolut bästa handkräm jag någonsin testat! Paketet skulle jag ge till mig själv, därför att …

  Chocken är total. Råkar se mig själv i spegeln … spruckna läppar, kinder torra som fnöske, händer mjuka som sandpapper och hälar med kratrar. Vad kan väl rädda mig, finns någon önskefe så säg? Han heter nog Burt. Tänk vad fin jag skulle Bee ;)

 3. Marie Krantz

  Godkväll !

  Jag har testat Burts Bee läppbalsam. Inga andra av deras produkter.
  Detta fina set skulle jag ta och ge till min syster som fyller år i 25/12. Hon blir som oftast bortglömd både med firande och paket. Så vore skoj att komma med en sådan här fin födelsedagspresent till henne.
  MVH Marie

 4. Linnea J

  Läppbalsamet är så jäkla bra och favoriten här!

  Jag hoppas vinna detta kit till min mamma i julklapp. Hon är värd allt för hennes engagemang, stöttning och all hjälp hon bistår med. Mitt eviga stöd!

 5. Susanne

  Fotkrämen är helt underbar!! Tror aldrig jag har provat någon annan som är bättre.

  Utan tvekan skulle jag ge mamma detta i julklapp.
  Just nu har hon inte det lätt, fått problem med benen
  och försöker hoppa runt med två käppar.
  Så på hennes hälsa är det just nu stort fokus,
  hoppas hon får Burt’s Beez julklappen, bonus är ju att den doftar kokos!!!
  För det gillar hon! <3 :D

 6. Malin Svensk Björck

  Har bara testat läppbalsamet, men det är underbart!!

  Skulle ge detta till min syster. Hon och hennes son är väldigt känsliga och torra i huden.
  Tror det här skulle funka bra på dom och uppskattas också

 7. anna

  Beewax-läppbalsamet, har inte ens ägt något sådant men vet att jag skulle gilla det, har hört bra om det! (Ogillar verkligen klassiskt lipsyl och allt det innehåller så!)

  Känner att jag skulle dela på kittet… fotkrämen till mamma och curtilesalvan till mig själv eftersom det var en så sjukt snygg förpackning och hmm sen vet jag inte än men har fler släktingar än julklappar i nuläget, så det blir nog inget problem ^^

 8. Daphne Alice

  Jag har faktiskt bara haft chansen att prova läppbalsamet, men det är verkligen superbra! Därför skulle jag verkligen vilja testa deras andra produkter och skulle ge den i julklapp till mig själv :)

 9. ingela25
  ingela25

  1. Handsalvan är min absoluta favorit.
  Jag skulle ge detta paketet till min svägerska som är en riktig torris:) Och vi får inte köpa julklappar till henne men denna har ju jag inte köpt i så fall:)))

 10. Elga Holm

  Min favvo är just fotcreamen. Så skön! Det här setet skulle Tomten få komma till mig själv med. Helt underbart!

 11. Pernilla

  Detta är nytt för mig så vet inte vilken som är min favorit, men vill absolut prova och ta reda på det då de låter både härliga att använda och med sunda värderingar i företaget och jag älskar burkar ;). Så om jag vinner så skulle det bli en fin julklapp till mig själv (och kanske delar jag med mig till mina fina döttrar) :)

 12. alexandra

  läppbalsamet är min favorit, finns inget jag älskar att ha på läpparna mer än burt´s bees! JAg skulle vilja vinna detta till min mamma då hon alltid velat testa så skulle detta passa henne perfekt!

 13. Jenny

  Min favorit är lip balm. Håller tummarna för att ha lyckan är på min sida för om jag vann så skulle jag ge den i julklapp till min syster

 14. Carolina

  Hej.
  Min favvo är läppbalsamet som är fantastiskt. Skulle jag vinna ett kit så skulle jag ge det till min svärmor som fyller år dan innan julafton.
  Håller tummarna.
  /Carolina

 15. Liie

  Jag har bara testat en produkt från Burt’s Bees och det är läppbalsamet Pink Grapefruit, verkar inte finnas på i shopen men jag gillar den iaf! Om jag hade turen att vinna skulle detta kit få flytta in i mitt badrumsskåp, gillar naturliga produkter och dofterna på allt verkar så himla härliga!

 16. Emelie Modig

  Min favoritprodukt från Burt’s bees är deras lip balm med acai-berry. Läpparna blir lena som sammet. Om jag skulle ha turen att vinna kitet så skulle jag ge det till min syster. För att hon är värd allt det bästa. Håller tummarna =)

 17. Sandra S

  Hej! Jag har inte testat någon av Burt’s Bees produkter, men om jag skulle prova skulle det definitivt bli deras Hand Salve. En vinter-torris som jag kan aldrig smörja in händerna för mycket eller för ofta! Hur mycket jag än skulle behöva en sån här själv, så hade jag valt att gett bort den här fina presentboxen till min mamma, för att hon är bäst helt enkelt och behöver bli lite bortskämd!

 18. julia

  Hej
  Skulle skämma bort mig själv med denna då jag har flera favoriter men läppbalsamet är alltid med i väskan.
  Julia

 19. Joanna

  Läppbalsamet är min favorit. Köpte ett 2-pack när jag var i USA senast och det gick verkligen åt.
  Skulle vilja överraska min sambo med den här presenten, han skulle bli SÅ glad <3

 20. Elin Jönsson

  Som höggravid är “Mama Bee Belly Butter” ovärderlig. Hoppas att vinna detta setet till mig själv. Som föräldraledig så blir det inte att man prioriterar sig själv och inte att det finns pengar över heller. Så lite vardagslyx vore guld!

 21. Erika

  Jag har inte testat deras produkter själv men jag har hört mycket gott om läppbalsamet så jag skulle säga det.
  Jag hade behållit paketet till mig själv, en liten extrajulklapp att glädjas över :)

 22. Christina Frisberg

  Ja det enda jag har provat är läppbalsamet som jag tyckte var jättebra övriga produkter har jag aldrig testat så jag hoppas på att få chansen nu :)
  Adventskramar :)

 23. Matilda Pettersson

  Är med :)

  Min favorit är Baby bee bubble bath, badskum till bebis/barn.

  Jag skulle nog behålla läppbalsamet själv, för sånt älskar jag att överkonsumera haha. Det andra skulle mamma få i julklapp/födelsedagspresent (hon fyller på julafton).

  Kram Matilda

 24. Cissi J

  Hej
  Jag har aldrig testat några av dessa produkter men hört mycket bra om de o läst i Laila Bagges blogg om dem. Jag skulle vilja vinna dem till mig själv o få testa dem
  Mvh Cissi

 25. Jessica Sundberg

  Nagelbandskrämen är helt klart min favorit. Den gör underverk för torra nagelband. Bara den får mig att inse att skulle jag ha turen att vinna skulle jag helt klart behålla kittet för mig själv!

  Kraaam!

 26. Elisabeth

  Min favorit är Peppermynt FootLotion. Använde den på mina hemska fötter och stockar till ben när jag var gravid med min minsting. Det svalkade så härligt och luktade fantastiskt uppiggande! Tuben är numera tom, men jag har sparat den och sniffar ibland på den för att minnas tillbaka! :)

  Jag skulle faktiskt vilja ge kittet till mig själv om jag vann! Så här på vintern blir jag fnasig och trasig i huden, från topp till tå. Tänk att få smörja sig med något välluktande och naturligt!

 27. Maja

  Handkrämen är min favorit!
  Jobbigt med vintern och narriga händer, vantarna måste på alltid när jag är ute!
  Det skulle kännas bra att vinna den till mig själv, men snäll som jag är kommer jag dela den med min syster om jag vinner!!

 28. Jeanette

  Jag är gärna med och tävlar! Min favoritprodukt är deras lip balm. Jag skulle gärna vilja vinna för jag är gravid så min hud är otroligt torr just nu så jag skulle bli jätteglad om jag vann!

 29. Sanna

  Har faktiskt inte testat på många produkter därifrån, men jag har testat på Beeswax Lip Balm – Tin som är riktigt grymt.

  Skulle faktiskt vilja vinna det här kitet till mig själv själviskt nog. Men det innehåller verkligen produkter som jag själv vill testa på då jag varit nyfiken på deras produkter länge nu. Ser allra mest fram emot att få pröva fotkrämen med cocos (min favoritdoft).

  Kram Sanna

 30. Johanna

  Hej! Jag har endast testat läppbalm och nagelbandsbalmet. Gillar båda jättemycket men det jag gillar lite extra med läppbalmet är att det innehåller Vitamin E. Om jag vann skulle jag behålla produkterna själv eftersom jag så gärna vill testa de andra produkterna.
  Glad advent!

 31. Stina Johansson

  Har bara testat deras läppbalsam så det är min favorit, det var sjukt bra! Skulle ge det här kittet till min storasyster. Hon har väldigt torra läppar hela tiden, så läppbalsamet skulle passa bra för henne. Dessutom förtjänar hon något bra eftersom hon varit så snäll mot mig hela det här året.

 32. Hedvig

  Jag har inte provat någon produkt ifrån Burt’s Bees men skulle jättegärna vilja göra det då jag har väldigt torr hud. Om jag skulle vinna skulle det bli en julklapp till mig själv :)
  Håller tummarna! :)

 33. Linda

  Min favorit är deras lip balm! Frågan är om jag inte hade behållit detta.. Älskar ju produkterna! ;) Hoppas innerligt på vinst! :D

 34. Sara A

  Jag har aldrig provat något från Burts Bees så kan inte välja en favoritprodukt, men finns jättemånga som verkar väldigt intressanta!
  Jag skulle behålla kitet som julklapp till mig själv, har så himla torra händer, fötter och läppar så vore väldigt behövligt!

 35. Elisabet

  Favorit utan tvekan är läppbalsamet. Det finns strategiskt utplacerat hos var och en i familjen så att man alltid ska ha nära till räddningen när läpparna känns torra. Jag tänker att presentasken kan användas av hela den vintertorra familjen. Ett bramysigt tillskott till badrumsskåpet helt enkelt.