Riktigt bra erbjudande till jul! – Sarianne
sarianne

Sarianne

Riktigt bra erbjudande till jul!

Är du inte klar med julklapparna än?

Jag blev faktiskt helt klar idag, så nu återstår bara att slå in allt, vilket inte tillhör min favoritsyssla men ett par då och då får det bli.

Julia ska bland annat få en Wigglekart. Jag prövade själv en sån när jag var på ett bloggmingel för något år sen och det var faktiskt riktigt roligt. När man väl får in tekniken så bokstavligt flyger man fram i rekordfart, damen här hemma är ju i princip aldrig still så hon kommer älska den. Tänk er, en “bil” att använda inomhus (eller plan asfalt för den delen) som är tyst, minns från forna dar när vi hade gåbilar och allt möjligt – oljudet där va inte att leka med. Det är ju det absolut bästa med allt, tystnaden med en Wigglekart, ja förutom en och annan tjoande unge då!

Wigglekart låter alla mina läsare få ta del av ett riktigt bra erbjudande, nämligen 300:- i rabatt när du beställer en Wigglekart. Som om det inte vore nog så kommer de tio första som beställer en Wigglekart och anger erbjudandekoden även att få hem en Wigorboard på köpet, värde 695:-

Jag gillar leksaker som genererar i rörelse då det stundvis kan bli något mycket stillasittande, båda mina hade älskat en Wigorboard. Det är en skateboard på två hjul som du tar dig fram med genom att svänga med foten du har längst bak.

In på Wigglekart och beställ hem (i mitt tycke) årets julklapp till kids, i rabattkodrutan anger du Sarianneblogg, var noga med att första bokstaven är en stor bokstav.

wigglekart

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Oslofru

    Nejmen vilken kul grej :) Jag tänkte tipsa om en tävling på min blogg där man har chans att vinna en bilbarnstol till ett värde av 3000kr! Titta gärna in och var med och tävla! ;)