Sarianne

Fin tanke om kläder som inte används!

Jag älskar begagnat!

Till den fulla grad att jag skulle säga att jag är lite av en mästare på ämnen, tyvärr är det inte helt lätt att få tag i kläder nu när barnen är äldre, när de var små hade de mer eller mindre bara begagnat. Det många glömmer bort är att mycket används så kort tid så det kan i många fall se i princip nytt ut för mindre än hälften av vad det skulle kosta för mig att köpa i butik.

Idag fyndade jag en bilstol till Julia så vi kan ha en i varje bil, billigt!

Jag har varit med i lite blandade social medier kring just det här hämnat begagnat, blev intervjuad av Aftonbladet en annan intervju gjordes av TT som har spridit sig ut bland olika tidningar. Många fynd har det blivit genom åren. Älskar!

Den här etiketten hittade jag för någon vecka sen i ett sett med regnkläder vi köpte från Ullared, tycker jag borde stå i fler kläder, faktiskt första gången jag sett. Hur bra är det inte?

bästa begagnat tipsen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.