Visning, snurrigt och celluliter – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Visning, snurrigt och celluliter

Jag har precis haft ett par härliga vänner över på ett inredningsparty med Living & Room. Mycket fint och jag har ett par favoriter som jag bad om att få fundera på över natten. Svårt att bestämma sig på stört känner jag. Barnen har varit på blixtvisit hos mormor och morfar så jag och mannen bestämde oss rätt spontant igår för att åka till ikea och köpa en köksö, sagt och gjort nu är vi med köksö och barstolar.

Hemma runt 20.30 och då var det dags att börja baka inför kvällens träff, ostrukturerard som attans googlade jag på enkla småkakor så det blev både finska pinnar och sega colasnittar igår kväll. Ett gäng med kladdkakemuffins fick jag också ihop. Ultra städning av hela huset och sen stupa i säng.

Kom till jobbet imorse, satte mig ner för att äta frukost och fick en hel kanna mjölk över mig, hem och byta om snabbt och tillbaka, tur man bara bor några minuter ifrån jobbet. Slutade klockan 16 och däremellan fram till 17.30 när tjejen som skulle hålla i visningen kom bakade jag även en kladdkaka och sockerkaka. Irrade runt, letade efter kanna, kom på att jag glömt att köpa te, hittade en skvätt saft i kylen. Tappade en burk vanilinsocker på golvet.

Någonstans mitt i kaoset kom Linda och blev förskräckt över mitt sätt att förbereda det hela :)

Så här ser det ut, men på något sätt brukar det alltid bli bra i slutändan som även denna gång. Imorgon kör vi ännu en utmaning, Julia ska ha Halloweenfest här hemma jag kommer vara hemma runt 16.30 och festen börjar 17.30. på den timmen ska jag baka, laga mat, dekorera huset, sminka två barn och komma på ett par lekar med rekvisita. Tur man har rätt mycket i huvudet som kan plockas fram under kvällen.

Lägger mig i tid ikväll och laddar inför en ny dag, just det ja, ska ha med fika till jobbet imorgonbitti också. Men nu innan sovdags ska jag testa de här produkterna mot celluliter som jag fick under Deers bloggmiddag, hoping for a mirakel.

living and room

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons