Tips på grym tävling – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Tips på grym tävling

Fina Bullermamman tävlar just nu ut en XL kudde från NG baby. Jag har sittsäcken sen innan i beige och det jag gillar med den sittsäcken är att den formar sig perfekt efter kroppen, färgen är snygg så den passar in i inredningen. Jag är supernöjd med färgen i beige men skulle också kunna tänka mig en i grått. En XL kudde skulle vara helt perfekt till övervåningen och barnens kommande lilla tv/myshörna på övervåningen.

För fler bilder på xl modellen och instruktioner till tävlingen klickar du in dig på länken

sittsäck med stjärnor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons