Bada och komma hem till färdig middag – Sarianne
sarianne

Sarianne

Bada och komma hem till färdig middag

Julia var bjuden på barnkalas på badet igår, vi packade med oss Elin också så hon fick leka av sig ordentligt. Vi stannade kvar efter kalaset också så fyra timmar var vi där, var helt slut när vi kom hem. Är rätt övernöjd med att jag valde att ladda Nordic Cooker innan vi åkte så maten i stort sett var klar när vi kom hem. Vi skaffade oss en i somras och Nordic Cooker har verkligen underlättat vårt liv.

Vi kände att det blev för mycket snabbmat, onsdagar då vi båda jobbar sent är en perfekt dag att ladda så maten är klar när förste person kommer hem. Igår testade vi för första gången kalops, ad jag kan minnas har jag aldrig lagat det själv men det blev riktigt gott.

Ser fram emot massa härliga höstgryter nu!

IMG_9036.JPG

IMG_9039.JPG

IMG_9038.JPG

IMG_9049.JPG

IMG_9050.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.