Caseapp – favoriter – Sarianne
sarianne

Sarianne

Caseapp – favoriter

När jag var på Loppi Eventet i lördags så var CaseApp där, en av mina favoriter. Trevliga, snabba, hjälpsamma och det är så kul med de personliga skalen. Jag väntar in att iPhone 6 ska komma ut någongång så jag kan få uppgradera min fyra som jag har haft väldigt länge. Den börjar ge med sig, baksidan spräck, den hakar upp sig någon gång per dag och ljudet har kapitulerat så om någon ringer måste jag tala med högtalartelefon. Inte alltid helt passande i alla situationer!

IMG_7937.JPG

Är du nyfiken på eventet så hittar du massor av bilder här

loppievent

Foto. Petra Kyllerman

Nicole, jag, The Life of Rosengren, Frank & Jag sen Bullermannan & Tvillingmorsan som också är toppbloggare här på Loppi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.