Mingel på Loppi eventet – Sarianne
sarianne

Sarianne

Mingel på Loppi eventet

Efter att företagen berättat om sina företag och nyheter var det dags för mingel bland utställarna.

Barnskospecialisten var ett av dem och så snygga skor. Båda snygga och varma, rätt grym kombo när man börjar få lite större barn. Fanns ett par ifrån Kavat som jag vet att Julls kommer älska.

barnskospecialisten

 

kavat vinterkänga

 

Reima var där så jag passade på att klämma och känna på deras vinterkläder. Elin hade alltid Reima när hon var liten och jag har alltid varit med en nöjd. Min favorit heter Kiddo Pleiades en overall med tejpade sömmar, sittdyna i rumpan och slitstark material – perfekt för en vindling med andra ord.

reima overall

 

reima overaller

 

Hos Friends of Adam hittar du gott Glutenfritt bröd.

glutenfritt bröd

 

IMG_0279

 

Me&i var på plats med en färgsprakande höstkollktion, ni kan se mina favoriter i ett tidigare inlägg.

me&i

 

Ullmax visade upp underställ och kläder inom träning. Jag hittade ett plagg perfekt för mig under höstens och vinterns kalla dagar när jag spenderar många kommande vinterdagar utomhus på jobbet.

ullmax

 

The Flagship Company är ett rätt nytt märke för mig så det var roligt att kunna se kläderna live och självklart fick jag ett par favoriter direkt.

the flagship company

 

TV4 Play med Totte och Cilla samt Turtles i spetsen bjöd på mumsiga mini cupcakes. Smakade en med citronfrosting som riktigt smälte i munnen.

tv4 play

 

cupcakes

 

Sist men inte minst var även Tallink Silja Line på plats säger bara åk, åk. åk deras nyrenoverade båtar andas lyx. Jag skulle gärna ta med barnen under ett skollov och åka också, arrangeras massor för barnen att göra.

mumin silja line

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.