Deers bloggmiddag – Sarianne
sarianne

Sarianne

Deers bloggmiddag

Vilken kväll!

Om vi tar det från början, jag checkade in på Nordic Light Hotel direkt efter Loppi eventet. Det var också på hotellet som Deers bloggmiddag skulle äga rum så jag hade det nära och bra. Innan det var dags att möta upp de andra 19 bloggande mammorna gick jag ut på stan och shoppade, käkade med min man på Olearys så där halvromantiskt med fotbollen i bakgrunden som han tydligt var mer intresserad av, haha!

Vid 18 en stund innan middagen var vi alla bjudna upp till Deers svit, sängen var gigantisk, vi hade nog kunnat få plats där allihop. Vi drack bubbel från Rotari, som var riktigt gott och små kanapéer ifrån Picard. Deer var en fantastisk värd och övriga sällskapet riktigt härliga tjejer, många hade jag träffat sen innan och andra var helt nya för mig, kul det med!

deers bloggmiddag

 

sarianne blogg

Jag och en av alla Jenny som var på plats. (Bild från deers.se)

Även om mitt rum var riktigt härligt så var det svårt att bräcka sviten på Nordic Light Hotel, tänk 20 kaklade och fnittriga tjejer i ett och samma rum, ändå kändes det inte trångt – himmel!

Efter att glasen tömts både en och två gånger gick vi ner till hotellets restaurang, The Crooked Legamazing. Deer hade ordnat med bordsplacering och jag hade bredvid Elina, Bullermamman och Emma, på smällen.

Några timmars kakel senare hade vi fått i oss en fantastisk måltid, jag hade valt torskrygg som var hur god som helst, praliner som var den perfekta avslutningen på middagen. Inte nog med det, även mer bubbel, vin, shots och (kaffe) med avec – jag koncentrerade mig på det sistnämnda. Under middagen delades ett par vinster ut bland annat en valfri åkpåse från Elodie Details, en potta med pall ifrån Baby Björn samt 1000 kr hos Reima. Samt en goodiebag med väl utvalda produkter, känns genomtänkt och inget lämnat åt slumpen, tummen upp!

Som en överraskning på kvällen skickade Loppi in ett gäng med hotshots till oss alla, vilket var perfekt innan vi traskade iväg till Stureplan för att fortsätta kvällen.

Stannade ute alldeles för länge, drack drinkar dansade och hade så kul med de som valde att följa med ut på natten.

deers bloggmiddag

Somnande som en prinsessa i sängen när jag kom tillbaka till hotellet och sov tre timmar innan det var dags för frukost och nästa äventyr, nämligen galapremiären av Flygplan 2. Frukosten var så god och det fanns alla mina favoriter. När vi skulle iväg för att hämta upp barnen som sovit hos mormor och morfar frågade vi i receptionen om det fanns möjlighet till sen utcheckning, inga problem alls, det kallas jag schysst. Bilen kör de ner och upp åt en ifrån hotellet också, lyx!

Nordic Light är ett hotell jag definitivt kommer att ha i åtanke när jag ska välja hotell i Stockholm nästa gång, perfekt för en helg med tjejkompisar tänker jag och käka i deras restaurang det kommer jag definitivt ha i åtanke till nästa gång. Vi fick faktiskt ett presentkort för att käka brunch där dock gav jag bort dem till min svägerska som tack för hjälpen för leveransen av barnen in till stan så nu får hon njuta av det istället!

Lyckad kväll och mycket tack vara restaurangpersonalen som skötte allt exemplariskt, fantastiskt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.