Loppi Höststart – Sarianne
sarianne

Sarianne

Loppi Höststart

Vilken helg, allt ifrån ett efterlängtat bad och mammas piroger till klackarna i taket på Stureplan. Idag är tempot dock lite lägre och jag skickade precis iväg Magnus till affären för att köpa chips och dipp. Planen ikväll är soffläge med en film och någon som passar upp på mig.

I går började dagen med ett Loppi event på Clarion Sign ett fin fint hotell och konferencier för eventet var Lina Hedlund – vilket energipaket och sprudlande människa hon gjorde det väldigt bra.

loppi

 

Loppimagasin förskola fick vi ett varit ex av, himla bra tidning, mellanmålstips ifrån Caroline som driver bloggen Älska att baka och sen finns även jag me på ett uppslag där jag svarar på frågan om förskolan. Någon som hunnit se det?

Loppipåsen kommer kunna förbeställas och hämtas ut på Lekmer Barkarby i helgen och det gör du här. Påsen är hur praktisk som helst att ha kläder fram och tillbaka till förskolan och den har dessutom ett värde av 1000kr i sig.

loppipåsen

 

Vi fick höra en del presentationer ifrån de företag som var på plats, tv 4 Play var ett av dem med Totte och Cilla i spetsen. Mathem var också på plats och berättade om sitt företag. Så himla smidigt att sitta hemma och beställa mat direkt på nätet. Vad det skulle underlätta och framför allt minska på det här med att springa och små handla i butik.

mathem

 

Vi bjöds också på modevisning med bland annat kläder från Me&i, Geggamoja, Reima, Ullmax, The Flagship Company samt skor från Barnskospecialisten.

loppi

 

Tallink Silja Line var på plats och isa en film ifrån deras nyrenoverade båtar här slogs myten om Finlandskryssning sönder inom loppet av några sekunder. Oboy – vansinnigt mysigt, lyxigt och jag skulle säga ett perfekt sätt att resa för att koppla av och äta god mat.

loppi

 

Mer om minglet på eventet i ett senare inlägg, ska även få till bilder på goodiebagsen. Det blev ju faktiskt två eftersom jag var på den helt underbara bloggmiddagen på kvällen också, vet att många av er är nyfikna på den, lovar – det kommer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.