Nailskins – Sarianne
sarianne

Sarianne

Nailskins

Nailskins, något helt nytt för mig men så kul – här snackar vi verkligen att kunna förvandla naglarna till något riktigt roligt och snyggt helt utan begränsningar. Jag klickade hem två sett och gav bort ett par till svägerskan som alltid, verkligen alltid har nagellack. Jag har inte hunnit testa mina ännu så frågade henne vad hon tyckte och fick ett långt utförligt mail tillbaka, tycker det var väldigt bra beskrivet så lägger ut det här om det är fler som är nyfikna på att beställa hem ett sett med nailskins. Anger du sarianne20 som rabattkod får du 20% fram till 30/6.

Samlade tankar om första kontakten med applicering och första intrycket:

  • De kom i en vanlig kuvert i postlådan – smidigt! – med gullig förpackning, instruktioner och en liten nagelfil.
  • Jag beställde ett set med egen design och upplösningen var perfekt. Skulle rekommendera att man väljer ett mindre mönster så man ser vad det är för något efter man har applicerat NailSkins.
  • Att välja egen design var hur lätt som helst… det var bara att ladda upp en bild (jag gjorde det från mobilen men det går säkert lika bra med datorn) och antingen fylla alla naglar på mallen med samma bild eller ladda upp olika bilder till varje nagel.
  • Det fanns 9 st Skins till varje hand så att man hittar rätt storlek till varje nagel.
  • Det brukar ta minst en timme för mig att applicera vanligt nagellack ink. torktid. Hela denna process tog 2 minuter max! Det var bara sätta Nail Skins på naglarna och fila bort delen av klistermärken som var längre än nageln. Super enkelt!
  • De ser fantastiskt bra ut förutom att det finns ett smalt vitt band på kanten där jag filade. Kan vara mitt fel dock… jag filade inte EXAKT 90 grader.
  • Man kan tycka att 59 kronor låter lite dyrt men de ser mycket proffsigare ut än nagellack (och inte för att skryta men jag är ganska bra på nagellack) och kostar mindre än de flesta lack. Och ärligt talat, brukar vi inte bara använda dem en gång sedan går vi vidare tills nästa färgen? Prisvärde i så fall.
  • Älskar att man kan skräddarsy dem… obegränsad möjligheter! Jag ska använda en av deras färdiga designer till min kompis bröllop – så pass bra ser dem ut!

nailskins

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.