Sarianne

Loppi sommarbag

loppi sommarbag

 

Fick hem min sommarbag ifrån loppi här om dagen, faktiskt en av de bästa hittills, flera bra att ha saker.

Duschgel ifrån Neutral – en mild duschgel som kan användas varje dag på känslig hud. Den är fri från parfym, färgämnen, parabener och andra tillsatsämnen. Elin ska på cup i helgen och duschgelen har hon fått nerpackad till sig, perfekt när det säkerligen blir flera duschar per dag.

Jag gjorde ju premiär på brun-utan-sol i ansiktet för ett tag sen så nu vågade jag mig på att använda och testa Apoliva – en parfymerad brun-utan-sol mousse. Väldigt enkelt att applicera och jag tycker även att resultatet blev jämt vilket är väldigt viktigt, vill inte se ut som en randig tiger, då föredrar ajg faktiskt hellre färgen likblek på benen. 

Måltidsbar från Naturdiet – en bar med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll. Slank ner direkt när jag öppnade paketet, tycker det är ett bra alternativ att ha med sig i väskan för att minska frestelsen att slinka in på något mindre nyttigt hak när hungern kommer akut.

Walking with dinosaurs från Fox Paramount Pictures – kommer bli en härlig filmkväll en regnig dag med skatterna.

Läppstift från Yves Rocher – jag har fortfarande inte tagit steget över till läppstiftvärlden men färgen är fin.

X-travital – ört som främjar kvinnans lust.

Vitamingodis från Yves Rocher – med den här förkylningen tar jag till alla knep som finns.

Ingefära mot åksjuka från Acrilex – ingen av oss är åksjuka direkt men kan vara bra att packa ner i sommar då vi både kommer åka båt och färdas med bil flera timmar.

Träningsstrumpor från Ullmax – fina och otroligt sköna. Har inte hunnit träna med dem än men de lovar att inte sprida en obehaglig doft och det är ju helt amazing.

Vattenflaska i plast från Ullmax – om det är något som försvinner hemma hos oss med alla träningar så är det vattenflaskor så verkligen en toppen grej.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.