Loppis – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Loppis

Åkte in tidigt till loppisen imorse, redan vid fem imorse var jag hemma och hämtade Linda. Väl framme vi loppisen visade det sig att hemsidan hade skrivit ut fel tid så vi var tre timmar för tidiga. Happy days feeling så där kl 5.30 på morgonen. Men vi roade oss med frukost på McDonalds och åkte tillbaka vid sju och då var det flera bilar som kommit och ställt sig på plats.

Fick känslan av att folk verkade tro att vi kom med bilen lastad med guld då vi knappt hann stanna innan ett stort gäng var framme vid bilen och bokstavligen slet omkring bland grejerna. Vi fick dock massor sålt innan vi ens hunnit ställa ner kartongerna på marken.

Med solen som värme och trevlig sällskap kan jag nog få det här med att sälja på loppis till en vana. Extra kontot fick sig ett rejält extra klirr i kassan och det är ju såklart den bästa bonusen med dagen. Åker rakt ner i semesterkassan.

En del av slantarna gick oavkortat till bästa glassen ner vid ån, urgoda och den fantastiska miljön i småstaden leverarar alltid feelgoodkänslor den här årstiden!

20140426-205602.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons