Sarianne

Sjuka

Minstingen börjar pigga på sig, igår var det väldigt livat i luckan mellan varven, Elin började frysa igårkväll och imorse kom hon ner kokhet så febern och halsontet kör vi ett par dagar till.

Hela huset sover och jag börjar sent, har redan hunnit med morgonpromenad, sätta på en tvätt, äta frukost och njuta av tystnaden med en och annan snarkning i bakgrunden. Himlen är riktigt klarblå så förväntningarna inför den här dagen är med all rätt riktigt höga. Snart dags för mig att åka ner mot jobbet för att komma hem igen om 9,5 timme.

Dagens VAB tips får bli en enkelt och roligt pyssel där du målar med bubblor. Blåsa bubblor utan färg och sen bubblorna växa är i sig lika roligt men du kan också blanda diskmedel tillsammans med färg och sen blåsa. Lägg ett papper under glaset så blir det fina avtryck i färg efter bubblorna. Vill du variera dig så ta en större skål och fyll på samma sätt med färg och diskmedel, blås upp så det blir massor av bubblor och sätt pappret över bubblorna så blir avtrycken av en annan karaktär.

pyssla med barn

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.