Sarianne

Pyssel akvarium

Det finns mängder av idéer när det gäller att pyssla akvarium med barn, en del av dem är klassiska som jag själv minns från barndomen. Jag har gjort ett akvarium där ev vanlig petflaska storlek 0,5 liter är grunden.

Akvariasand och någon mindre snäcka är nerlagt i flaskan samt en guldfisk av gummi. Det blåa vattnet är färgad med creppapper. Akvariet blir lika fint om det står upp eller om man har det liggandes och det blir även ett roligt tillbehör i leken. Det här akvariumet klarar även de minsta barnen att göra helt själva.

pyssel akvarium

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva Lundquist

    Hej
    Vi på min förskola vill gärna göra ett sånt akvarium, jag letar efter lämpliga fiskar men hittar inga, vår har du köpt de du använde? :)