Sarianne

Tävling

Har ni julstämning än?

Efter min fjällweekend känner jag att julkänslan fullkomligt tagit över mig, väntar in snön nu bara för den där ultimata julfeelingen.

Tända ljus och härliga dofter är jul för mig och såklart en massa tomtar. Förra året köpte jag massor av Ledljus, hur bra som helst. Mina favoriter kommer ifrån Endless Candles.

Självklart gillar jag att de är brandsäkert, jag slipper fundera på om jag har glömt att släcka något ljus när jag går hemifrån sen ger ljusen också ett mysigt sken!

Nu har två av er chansen att vinna ett varsitt ljus med julmotiv.

Följ instruktionerna nedan och lämna en kommentar för att vara med och tävla:

 1. Vilket är ditt absolut bästa tips för att skapa julkänsla?
 2. Vilket av ljusen i förpackningen vill du vinna?
 3. Gilla Sarianne på facebook.

Tävlingen avslutas söndagen den 1/12 kl 12.00. Vinnaren presenteras på bloggens facebooksida och tar själv kontakt med mig för att få sin vinst hemskickad!

Lycka till!

Led ljus

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carola L

  Adventsgudstjänsten i kyrkan som avslutas med Olssons Advent – då är det jul för mig!

  Stjärnor skulle jag vilja vinna

  Gillar på FB (Carola Lind)

 2. Liie

  1. Det enda som behövs för att få mig i julstämning är julbelysning. Slingor ute, ljusstakar, stjärnor och ljusbollar i fönstren och såklart julgranen med den härliga belysningen. Allt ska vara led såklart, minskar brandrisken och drar otroligt lite ström.

  2. Den med stjärnor vill jag ha om jag har turen att vinna!

  3. Gillar (Liie Larsson)

 3. annika

  Min bästa tips för julen är att baka pepparkakor och julgodis.
  Plantera hyacinter och amaryllis.
  Pyssla iordning adventsljustakar och garadiner.
  Julpyssla gör julgrankarameller och tomtar.
  Spela julskivor med Peter Jöback och Carola Häggkvist.
  Göra ordning paket och skicka till barnen på barnhemmet i Rumäninen.
  Att gå i kyrkan och på julmarknader !
  Lägga granris på farstutrappan och göra en egen krans till dörren.
  2.Gillar på fb Annica karlsson
  3. jag önskar ljusen jul/nyår/ vinter

 4. erika

  få in lukterna. granris, kanel, apelsin m.m. och tända ljus såklart.
  Vill vinna det med stjärnor (eller de med hjärtan, spelar inte så stor roll)

 5. Alice Asplund

  Vilket är ditt absolut bästa tips för att skapa julkänsla? Åhh.. jag och mina kompisar ska baka massa julgodis och kolla på Love Actually som nog är den ultimata julfilmen, om jag får säga det själv. Så att mysa framför en bra film (kanske Kalle Anka?) med gott julgodis :).
  Vilket av ljusen i förpackningen vill du vinna? Skulle gärna vilja vinna den med stjärnor :).
  Har gillat på facebook med namnet Alice Mellark Asplund.
  Nu är det bara att hålla tummarna!

 6. Kylie Larsson

  När glimrande stjärnor lyser upp fönster överallt;
  Och utomhus är allt skimrande vitt och iskallt;
  När huset fylls med härliga tomtar, stora och små;
  Och julskinkans smakliga doft kan man inte motstå.
  När eldens varma skuggor dansar till en underbar julig sång;
  Då vet man att en härlig julsäsong är på gång.
  I det ljuset med stjärnor på är jag kär.
  Jag följer också på Facebook som Kylie Aaron Larsson där.

  Tack :)

 7. Therese

  Bästa julkänslan får jag i alla fall så fort man tänt ljus i hela lägenheten. Inget annat behövs. Kanske en ljusstake, en liten julgran och lite annat man gillar inom jul. Men för mig räcker det med tända ljus, särskilt på kvällen och en bra julig film!
  Vill ha ljuset med hjärtan, så mysigt!

  Gillar på Facebook under namnet Liil Babustyle!

 8. Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis

  För att skapa julkänsla krävs det för min del iallafall, att jag stressar ner och försöker att leva i nuet. Inte räkna ner dagarna, timmarna eller minutrarna tills allt ska va fixat och klart ;) Ljus och rött ger stämning. men allra mest är det familjen och kärleken som är viktigast :)

  Ljuset med stjärnor skulle jag vilja vinna. Jag har en gammal hög sekretär i ena delen av vardagsrummet där det står ljus och ovanför hänger en tavla på min älskade brorson som förlorade kampen mot leukemin för 2,5 år sen. Han var, och kommer alltid att vara, min stjärna så ett ljus med stjärnor skulle vara toppen :)

  Gillat :) Dessie Borgström

  Kraam!

 9. charlotta hellström

  Hej!

  För att komma i julstämning behöver jag musik, gärna jul country. Har några favoriter t ex Rudolf the reedneck raindeer, älskar de underfundiga texterna. Massor med dofter älskar jag också, apelsin, stjärnanis och helt oväntat förknippar jag julen med doft av såpa.

  Om jag har turen att vinna vill jag gärna ha det med hjärtan

  julkramar
  lotta

 10. chanette andersson

  1. julstämning för mig e då jag börjar julbaka ihop med mina 2 söner.. doften som sprids
  i huset och barnens skratt. det är det bästa som finns

  2. det med stjärnor på.. känns juligt

  3. chanette andersson gillar på fb

 11. ylwa

  Å vilka fiffiga ljus, jag har inte riktigt hängt med där tror jag. Toppen när man har småbarn.
  1. Julstämning tycker jag man får bäst då man sätter på julmusik de där klassiska låtarna, Gläns över sjö och strand, Adventstid, Tomten jag vill ha en riktig jul osv osv sedan börjar stöka fram och sätta upp julgardiner, ljusstakar, julstjärnor osv..
  2. Jag gillar nog mest ljuset med hjärtan så jag säger hjärtan
  3. Gillar självklart Sarianne på FB.

  Hoppas på tur och att snön kommer snart :)

 12. Annika - drömmen om 11 barn

  För att få julkänsla tycker jag att man ska gå på sin egen känsla. Skit i vad alla andra tycker och tänker, allt måste inte vara som alla andra säger… vill man ha svarta gardiner och gröna ljusstakar så HA det… vågar man tro på sin egen känsla så kommer man långt o får den julkänsla man själv önskar!

  Egentligen skulle jag önska hjärtan på ljuset, men iom att det snart är jul och jag har fått för mig att jag gillar stjärnor till julen så önskar jag det :)

  Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson
  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 13. Julia

  Hej! För att få julstämning gör jag såsom många andra… Tänder ljusstakar, sätter fram tomtar och lyssnar på julmusik. Men det som ger bästa julkänslan är att börja ta fram julerbjudanden på familjeföretaget. Mysigt pyssel med de jag älskar!

 14. julianna Fredriksson

  Oj glömde skriva vill gärna ha ljuset med stjärnor på om jag vinner
  och gillar Sarianne och delar tävlingen på FB.

  Mvh Julianna Fredriksson

 15. Julianna Fredriksson

  Julen är underbar. Man släpper kraven planerar allt i god tid och ger sig tid att få njuta. Sätter upp adventsljusstakar och sjärnor i fönstren vilken lycka. Pyntar med julprydnader och annat som hör julen till. Umgås med familjen och spelar spel som är en tradion hos oss. och tar en god varm kopp med glögg. Tänder massor av ljus som får sprida sin värme och underbara sken. Det jag längtar efter för en gångs skull är snön så jag och min dotter får göra snölyktor som får lysa så klart ute på våran uteplats. Det kan man kalla hög mysfaktor och jag får i alla fall julkänslor av det här.

  Mvh Julianna Fredriksson
  mailadress: julianna@bredband2.com

 16. JsMamma

  Ingenting funkar bättre för mig att skapa julkänslan än den där Amerikanska julmusiken jag växte upp med. Hemma eller i bilen, att sätta på Lugna favoriter i december gör mig så lycklig! Stjärnorna verkar vara poppis här så jag säger hjärtan och försöka och öka min chans att vinna :)

  1. sarianne

   Vi har en skiva som gick varm hemma hos oss när vi var små och favoritlåten är ”Last Christman i gave you my heart, lycka till i tävlingen!

 17. janet.johansson

  Pynta lite ,baka lite så det luktar gott i hela huset.Och sen bara umgås.
  om jag vinner vill jag ha ljuset med hjärtan.

 18. Cissi J

  Hej! Min bästa julkänsla är när man börjar sätta upp adventsljusstakar/stjärnor i fönstren. Så mysigt att gå en promenad när det blir mörkt o det lyser i de flesta fönster :)
  Skulle vilja vinna den med stjärnor. O jag gillade sidan imorse på fb.
  Med vänlig hälsning Cissi

 19. Linda

  Plocka fram pyssel…skapa julkort mm, värm på lite glögg o ta in doften. Det skapar julkänsla tycker jag!
  Älskar stjärnor så det ljuset vill jag vinna :)