Sarianne

Boendet i Ramundberget

Jag måste visa er mitt boende jag hade i Ramundberget, lyxigt från att du klev in och genom alla rum. I anslutning till backen finns nybyggda lägenheter, jag satt en eftermiddag och blickade ut över backen direkt på skidåkarna i backen. Bekvämt i soffan i vardagsrummet, inlindad i en filt och fantastisk vy framför mig.

Bastu, modern inredning, fint kök och mysigt vardagsrum. I de här stugorna finns det flera sovplatser och jag skulle absolut välja lägenheten när jag åker till Ramundberget med familjen nästa gång.

ramundberget boende

 

Det finns faktiskt riktigt mycket att hitta på för barnfamiljen här, stora delar av Fjällgårdens undervåning är ett riktigt härligt tillhåll för barn. Stora ytor med lekmöjligheter här skulle båda mina fröknar gilla att hänga efter en dag i backen.

Jag passade även på att spana in Lillramis där barnen både kan åka pulka, snowracer varvat med skidåkning. Fröken J skulle älska att åka där, lagom backe för de minsta.

ramundberget

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.