Picknick med barnen – Sarianne
sarianne

Sarianne

Picknick med barnen

Nästa vecka åker vi iväg på semester, brukar alltid packa med en vattenflaska var (för att undvika syskonbråk) och en mindre matlåda med diverse gott. Någon frukt, russin, en kaka eller en smörgås för att göra bilresan så bra som möjligt. Dessutom är det urmysigt att stanna och ta sig en picknick när man är på resande fot!

Jag hittade båda små förvaringslådor, muggar och vattenflaskor av olika typer från Paul Frank!

Tyckte dem var så söta och ett bra komplement mot Barbie, Spindelmannen och liknande som jag har bildat en viss allergi emot. Dessutom går dem inte riktigt hem hos 11-åringen längre men det här skulle även hon gilla!’

 

 

Bilder lånade från retroonline.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.