Knäpp & låsbärda – Sarianne
sarianne

Sarianne

Knäpp & låsbärda

Den här knäpp- & låsbrädan fick brorsonen av ett av par vänner till dem. Jag hade aldrig sett en sån här innan men den är ju hur rolig som helst. Både den blivande tvåringen och 5,5åringen gillade den.

Det finns sex stycken hus, bakom varje lås (gedigna hållbara lås)  döljer sig ett visst antal djur. Själva brädet har klara färger så att passa på att träna färger passar utmärkt, på ett roligt sätt blir det också, precis som det ska vara. Siffror finns på brädet och som sagt döljer sig djur bakom dörrarna så barnen eller ni tillsammans kan räkna. Finmotoriken får sig också övning.

Passar lika bra hemma som i förskolan.
Jag spinner direkt vidare och ser möjligheten med att sätta i egna lappar/motiv bakom dörrarna allt beroende på vad som ligger i fokus just här och nu. En annan möjlighet är även att lägga spännande uppdrag bakom dörrarna, tex; kan du ställa dig bakom stolen, kan du krypa under bordet, kan du ställa tre bilar på rad. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.