Sommar och vi älskar det! – Sarianne
sarianne

Sarianne

Sommar och vi älskar det!

Sista dagarna har gått åt till att rensa ogräs, få bort massa som har hunnit växa snabbare än vi hängt med, lite som vanligt här hemma i det Segerstenska hemmet!

Förhoppningsvis ska vi få till lite panelbyte och målning av huset så där av har all växtlighet tagits bort på båda kortsidorna för att komma åt ordentligt. Var på Bauhaus idag och köpte på oss både målartvätt (om det nu hette så), grundolja, grundfärg och även färg till vardagsrummet som behöver få en ny omgång.

Imorgon är det ingen väckarklocka som ringer, utan två veckors semester väntar. En vecka hemma och en vecka på resande fot. Den här första veckan hoppas jag hinna med så mycket som möjligt! har blivit lite av en tradition att ta första semesterveckan åt hemmafix, gillar att komma ikapp och arbeta utan stress!

I övrigt är det bad och vattenspridare som gäller, badet på dagen har det blivit hela helgen och vattenspridaren på kvällen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.