Sommarfest – Sarianne
sarianne

Sarianne

Sommarfest

Fick en trevlig inbjudan i brevlådan idag!

Sommarfest väntas runt hörnet med Viaplay, en söndag också vilket faktiskt innebär att jag kan gå på det vilket inte tillhör vanligheterna. Många roliga inbjudningar men som sagt få som jag hinner att ta mig till men desto roligare när det faktiskt funkar! Det blir jag och båda fröknarna som åker upp till huvudstaden. Skoj!

Hade en härlig blandning i brevlådan idag, en film, ingen avsändare så har ingen aning om vart den kom ifrån men tack. Massageoljor för recension samt en del intressant i matväg även det för recension. Roligt när det trillar ner lite annat än räkningar som min bloggkompanjon sa lite tidigare idag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.