Tittut för småbarn – Sarianne
sarianne

Sarianne

Tittut för småbarn

Tittut för småbarn är en rolig och lärorik app för barn i åldern 1-3 år. I bild och ljud ges här små barn möjligheten att lära sig tala på ett roligt och interaktivt sätt. En uppsjö av motorfordon, djur och musikinstrument finns att bekanta sig med. Jag tycker om den här appen, den passar bra till de allra minsta, barnen får en direkt återkoppling av sitt användande av surfplattan genom att till exempel ett djur som döljer sig bakom bondgårdsdörren kikar fram.

Kostnad: Gratis
Namn: Tittut för småbarn
Ålder: Upp till 3 år.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.