Sarianne

Smulan och Larvig handlar

 

Idag tipsar jag er om ytterligare en bok, denna fick jag hemskickad i veckan. Smulan och Larvig handlar.
Smulan är en busig tjej som boken handlar om, med sig har hon sin gosedjurslarv Larvig. I boken får du följa dessa två när de tillsammans med pappa åker iväg till matbutiken. Shoppingvagnen förvandlas till en rallybil och du kan följa deras äventyr i affären.
Vi gillar den här boken, lätt att läsa, den är lite tokbusig på sina ställen och som förälder känner man lätt igen sig. Det både jag och fröken J gillar mest är att det i slutet är en labyrint där matvagnen ska hitta rätt väg till bilen det finns även ett avsnitt med ”smulans frågesport” med ett antal frågar. Dels frågor som man finner svaret genom att kika på en bild men även frågor kring handlingen i boken.
Nästa vår kommer uppföljaren av denna bok nämligen Smulan och Larvig – Vårgegga och handlar om att Smulan och Larvig älskar den vårgeggiga gräsmattan. Pappa däremot är lagom entusiastisk och tycker mindre om den vårgeggiga gräsmattan…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerstin O´Keijn

    Hej, Tack för din härliga bok! Våra föräldrar älskar den!Vi ser fram emot ditt fortsatta skrivande.
    Hälsningar Kerstin O´Keijn, Öppna Förskolan Blackeberg