Packade i jakt på nyår – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Packade i jakt på nyår

Segerstens rullar vidare!

Nyårsfirande står på planeringen den här resan, firar gör vi tillsammans med min brorsa och familj på landet i Molsta. Vi ansvarsförbindelse förrätt och efterrätt vilket kan bli ungefär hur spännande som helst.

Höll mig vaken till 4.47 imorse, fastnade för en serie och hann nästan med att kika genom hela säsongen innan jag somnade som en stock, haft en liten öronvärkare som gnytt halva natten som sällskap. Med tre timmars sömn i kroppen packade vi in oss i bilen och tog vägen förbi jourvårdcentralen där dubbelsidig öroninflammation konstaterades och en sprucken trumhinna. Nu återstår fem dagar av medlande för att få i fröken J medicinen.

20121230-111549.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons