Det kom ett paket – Sarianne
sarianne

Sarianne

Det kom ett paket

Fick ett paket hem för ett tag sen som har fått ligga på kontoret och fira jul i all ensamhet. Innehållet i paketet kommer ni snart att få reda på då det ligger ett kommande bidrag till nästa tävling där i. Känner att det är dags för en liten tävling igen som ett roligt inslag i bloggen, för att fira in det nya året!

Jag och fröken E hade en minneskväll igår när vi kikade igenom bloggen och konstaterar att det händer otroligt mycket under så kort tid, av en slump såg jag även att det om bara ett par dagar är ett års jubileum för den här lilla bloggen. Det måste ju firas, så tävling var det ja!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.