Vinn valfri namntavla – Sarianne
sarianne

Sarianne

Vinn valfri namntavla

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Idag presenterar jag en ny tävling till er läsare. Där två stycken av er har möjligheten att få hem en valfri barntavla. Tavlorna är verkligen urfina, själv älskar jag personliga saker så dessa faller mig helt i smaken. Tävlingen håller jag i samarbete med en begåvad tjej som driver sidan AnnaForm. Det finns mycket mer att kika på än just dessa fina namntavlor, tavlor i olika former till hemmets alla vrår.

Namntavlor är perfekta gåvor vid dop, födelsedagar eller varför inte som en hälsning till den nyfödde. Här har du chansen att vinna en personlig tavla helt unik efter dina önskemål, det finns flera att kika på för inspiration, ett urval kan du se längre ner i detta inlägg.

Hur gör man nu då för att vinna?

1. Lämna en kommentar där du berättar vem som skulle få en namntavla av dig om du skulle ha turen med dig och vinna denna gång.

2. Följande är inga krav men självklart uppskattat: Gilla AnnaForm.se på facebook. blogga om tävlingen eller dela på facebook.

Tävlingen avslutas 18/10 kl 21.00 vinnaren presenteras på bloggen senast dagen efter, LYCKA TILL!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hilde J

  Hej!

  1. Om jag har turen med mig så vet jag precis vem som skall få tavlan:)
  Jag gör en lång historia kort: Jag är ursprungligen från Norge. En nära kompis flyttade till USA efter gymnasiet, och jag flyttade till Sverige. Sedan dess och vi har bara träffats någon enstaka gång. Det har gått många år, och nu har hon gift sig och de fick en liten dotter i augusti. Nu planerar de komma “hem” över jul och döpa fina tjejen i mellandagarna. Och då åker jag självklart också “hem”, det skall bli så fint att träffa min kompis och nya familjen ❤
  Så hennes lilla sötnos får självklart en namntavla som doppresent!

  2. Gillar redan på Fb (samma namn som i mailadressen) och delar också tävlingen via Fb:)

  Håller tummarna och hoppas på tur!

 2. Beatrice Bäckstrand

  Åh, om jag vinner så önskar jag tavlan “Moa”, fast med Min dotters namn såklart ;)
  Jag gillar redan Annaform på FB och har såklart delat tävlingen på min egen FB, samt blogg.
  Nu håller jag alla tummar och tår! :)

 3. tian

  åhh om jag skulle vinna någon av dessa underbara fina namntavlor så skulle jag ge bort det till min systerdotter som jag även är gudmor åt, skulle bli en perfekt dop present från mig..=) såå är det inte min tur nu=)

 4. Kim F

  Jag har en liten nyföding här hemma vid namn Elmer! Vi bor lite trångt så nåt eget rum får han inte (det har redan storebror lagt beslag på), istället får han hålla tillgodo med en hörna i vårt sovrum. En av de fina namntavlorna skulle bli perfekta i hans lilla vrå.

  Gillar på facebook sen innan och delar tävlingen där så fort jag kommer till en ordentlig dator, den jag sitter vid nu går inte att kopiera länkar på :/

 5. Lotta Larsdotter

  Hej! Jag skulle vilja vinna en tavla till min 2 månader gamla lilla dotter! Mitt efterlängtade förstfödda mirakel som föddes när jag var nästan 44 år! Tavlan skulle passa perfekt över lilla Lis säng!

  Gillar på FB!

 6. Tina

  Skulle ge den till en ännu namnlös liten gosse, som föddes 9 sept iår.
  Han bor på Svalbard, med sina föräldrar, och är min ena brors barnbarn.
  (Nils är till 90% klart att han ska heta!).
  Min bror tycker “lill-Nisse” är alldeles för långt borta:(

  Vi bor i Karlstad.
  Lite kul info… det har iår föds 10 barn på Svalbard:)

 7. Maria

  Jag skulle vilja ge en namntavla till min dotter Lovisa! Jag och min man hade jobbiga motgångar innan hon till slut kom till världen. Men när hon så kom till sist, så var det bara den största skatten man kan tänka sig! Till en sådan speciell tjej passar verkligen en unik namntavla :)

 8. Mrs. Andersson

  Om jag vann skulle min son få tavlan. Han har ett hjärta av guld och göra mig å skratta varje dag så han förtjänar nåt fint :)

 9. Lina Eckerström

  Jag är väldigt gärna med. Tavlan hade min dotter Älva fått, det behöver verkligen komma upp lite saker på hennes väggar.
  Älskar “Viktor-tavlan” då dottern är galen i djur.

  Gillar på facebook – Lina Eckerström

  Ha en bra dag.

 10. Johanna Johansson

  Jag skulle jätte gärna vinna denna till en kompis som just fått en liten Sigge. Skulle passa perfekt för min kompis och hennes man har kämpat väldigt länge för att få lilla söta Sigge.
  Självklart gillar jag detta på facebook

 11. Thina

  Det skulle vara jättekul att vinna denna då jag skulle ge den till bonusson eftersom hans försvann för några år sedan.Skulle då vilja göra den lite mer anpassad till den tonåringen han börjar bli:)
  Jag har delat det på min blogg http://tirasun.com/wp/?p=1136 och gillat AnnaForm på facebook

  1. Louise Lundström

   Håller båda mina tummar! Vår dotter ska snart få ett eget rum och en sån här fin tavla skulle bli pricken över i:et ;)

   Louise