Sarianne

Rabatt till er!

Något ska ni väl tjäna på att läsa min blogg! Rabatt är fixad till alla läsare. I den goodiebag jag fick på mammabloggkryssningen låg (bland annat bör tilläggas) en fantastiskt fin glasflaska från Life Factory sponsrade av Bigsmallcompany. Jag kan varmt rekommendera den här flaskan till andra, det är kvalité ut i fingerspetsarna.

Ni hittar flera produkter på deras hemsida och jag har nu möjligheten att erbjuda alla mina läsare 20% på alla deras produkter som tillexempel: Sophie the Giraffe-produkter, Lifefactory glasflaska Baby och flaskor dryck, Natursutten nappar, Jackson Reece barn och Wipes småbarn, Déglingos leksaker (sett med Angelina Jolies Pax) och många fler … Rabatten gäller till 2/9 2012 för att få rabatten anger du koden: MAMMABLOGG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.