Sarianne

GlossyBox Augusti

Imorse när jag fick min GlossyBox Augusti 2012 fick jag mig en smärre chock (läs längre ner) så hann bara få in ett inlägg snabbt med en bild över innehållet. Jag tycker att den här boxen var riktigt bra, produkter som jag verkligen kommer ha nytta av (nästan alla).

Temat för denna box är ”Minimalist Beauty”, de jag fick i min box är följande:

  • MSCHIC – Bakes Mineral Eyeshadow (full size)
  • VIVIERE – Volume Fibre & Boosting Spray (full size)
  • Jelly Pong Pong – Lip Frosting (full size)
  • Weleda– Body Lotion
  • Glossybox – Lipstick (full size)

Sen en ”liten” detalj till min box innehöll också en av de bästa nyheterna jag fått på länge. Blev så glad att jag jublade och hoppade jämnfota trots min ensamhet – jag Sarianne Segersten fick äran/turen att bli vinnare av den spa-helg som en lycklig vinnare skulle få mottaga denna box. Jag liksom – jag är så glad så jag spricker!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.