Sarianne

I valet och kvalet

Jag har varit ute i extremt god tid vid vinterklädesköpen. Men nu börjar jag fundera på om inget av mina köp är särskilt bra egentligen!

Fröken J är i en mellanstorlek just nu, hon använder stl 110 men köper jag nytt blir det 116. Det tvådelade settet från Didriksons är i stl 110 och sitter perfekt just nu. Hon kommer att kunna ha de iallafall första delen av vintern. Overallen från Didriksons är på tok för stor, men den kändes inte så stor första gången vi testade den.

Nu står jag i valet och kvalet om jag måste inhandla ett tredje sett också!?

20120829-164547.jpg

20120829-164600.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. sarianne

      Tror den overallen utan tvekan kommer funka nästa vinter, funderar på att fålla in benen lite för det är mest de som är för långa, trist och gå och trampa på dem